Sport

Așa joacă Dinamo în meciul de baraj cu U Cluj! Echipa de start pregătită de Dusan Uhrin. Update Exclusiv

Dinamo își joacă viitorul împotriva celor de la U Cluj. "Câinii" sunt setaţi să rămână în prima ligă, iar primul pas îl pot face pe Cluj Arena. FANATIK a aflat ce echipă va folosi Dusan Uhrin.
21.05.2022 | 15:53
Asa joaca Dinamo in meciul de baraj cu U Cluj Echipa de start pregatita de Dusan Uhrin Update Exclusiv
Dinamoviştii, la finalul meciului cu UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-05-2022
15:44

Primul "11" al lui Dinamo pentru meciul cu U Cluj

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dinamo va folosi următorul prim “11” cu U Cluj, în turul barajului de rămânere/promovare în Liga 1.

Dinamo: Eșanu – Moura, Carp, Aloe, Filip (căpitan) – Bordușanu, Pierret, Răuță – Matei, Torje – Irobiso

Rezervele lui Dinamo: Fara – A. Radu, Patriche, Jovanovic, Ivanov, A. Bani, Mihaiu, V. Morar.

Din informaţiile FANATIK, Dusan Uhrin a anunţat echipa de start la şedinţa tehnică organizată la ora 16:30, cu patru ore înainte de startul partidei cu U Cluj.

Dinamo joacă cele mai importante meciuri din acest sezon într-un interval de o săptămână. “Dubla” cu Universitatea Cluj de la baraj este crucială în ceea ce priveşte viitorul clubului. “Câinii” vor cu orice preţ să evite retrogradarea în Liga 2.

Echipa de start trimisă în teren de Dusan Uhrin în meciul U Cluj – Dinamo!

Dusan Uhrin va trimite în teren o formulă prudentă din punct de vedere defensiv, cu Pierret şi Răuţă în faţa apărării, iar în faţă va fi o linie de trei cu Matei şi Torje în spatele lui Irobiso, vârf de lance. FANATIK vă prezintă echipa de start aleasă de Uhrin:

ADVERTISEMENT

Dinamo (4-3-2): Eșanu – Moura, Carp, Aloe, Filp – Bordușanu, Pierret, Răuță – Matei, Torje – Irobiso.

“Câinii” au suferit pierderi importante la antrenamentele premergătoare deplasării la Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat. Christiano Figueiredo şi Jonathan Rodriguez s-au accidentat şi nu au făcut deplasarea în Ardeal.

ADVERTISEMENT

“Câinii” au patru jucători indisponibili pentru acest meci

Celor doi li se adaugă Mirko Ivanovski. Atacantul macedonean nu este refăcut complet după accidentarea suferită în meciul cu UTA Arad. El a făcut deplasarea la Cluj, însă sunt şanse mici să fie folosit în acest meci.

Cel mai probabil, Ivanovksi va fi apt pentru confruntarea retur. De la Dinamo va lipsi şi Răzvan Grădinaru, eliminat în confruntarea cu FC Botoşani. El va fi apt pentru retur, când Dusan Uhrin speră să aibă la dispoziţie toţi jucătorii.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, în gardă: “Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi”

Dinamo s-a deplasat la Cluj cu avionul, cu o zi înainte de meci. Întoarcerea la Bucureşti se va face cu autocarul imediat după finalul meciului. Ziua de duminică va fi liberă pentru “câini”, urmând ca de luni să pregătească returul.

Dusan Uhrin se aşteaptă la o “dublă” dificilă cu U Cluj, spunând că şansele sunt de 50-50: “Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

ADVERTISEMENT

“Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat”

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii. Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50, a spus Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

  • 4 jucători indisponibili are Dinamo pentru acest meci
  • 0 este numărul de retrogradări suferite de “câini” în istorie
ADVERTISEMENT