ASA nu se lasă! Trei mutări făcute de mureşeni

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/08/2016, 10:52
ASA nu se lasă! Trei mutări făcute de mureşeni

Daniel Stanciu, oficialul celor de la ASA Târgu Mureş, a anunţat că trei jucători se vor alătura lotului ardelenilor: Sabin Sburlea, Gaston Mendy şi Dorin Goga.

“Din păcate lucrurile nu se mişcă aşa cum trebuie. Nu trebuie să facem comparaţie cu ce a fost în trecut. E o situaţie destul de dificilă. Să sperăm că vom reuşi să facem faţă în acest sezon. Din etapa a 5-a echipa va arăta probabil şi din punct de vedere al valorii jucătorilor.

Discutăm cu 5-6 jucători importanţi care să vină să ne ajute pentru acest sezon. Gaston Mendy a semnat deja cu ASA. Probabil va debuta în meciul din Cupa Ligii cu Gaz Metan Mediaş. Ne-am înţeles în principiu şi cu Dorin Goga şi Sabrin Sburlea. Sunt 4-5 jucători care săptămâna viitoare se vor alătur echipei”, a spus Stanciu.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×