Așa poți avea cea mai bună apărare din competițiile de football fantasy! Pe câti dintre ei îi ai deja în echipa ta?

04.01.2019 | 14:44
Asa poti avea cea mai buna aparare din competitiile de football fantasy Pe cati dintre ei ii ai deja in echipa ta
ADVERTISEMENT

O echipă puternică e aceea care nu îți dă emoții în apărare. Cu niște fundași de netrecut, poți începe să construiești drumul spre poarta adversă și, implicit, spre primele locuri din clasamentul FootballCoin.

Provocarea este să găsești fundași care să îți facă puncte, dar care să coste și puțin sau pe care să îi găsești chiar free, așa încât să obții o linie de fund în care să nu investești, dar care să-ți aducă puncte în competițiile de Football Fantasy. Visul oricărui manager, nu?

ADVERTISEMENT

Liverpool, doar 10 goluri primite în 21 de etape

10 goluri primite în 21 de meciuri, 7 dintre ele de la echipele din BIG 6, cam așa arată cea mai bună apărare din Premier League. Și dacă nu ai strâns încă destui XFC ca să-l cumperi pe Virgil van Dijk, îți propunem două variante free, dar care îți vor cimenta fără dubiu defensiva.

Andrew Robertson

Cu 4 assist-uri în 19 partide jucate pentru Liverpool acest sezon, fotbalistul de 24 de ani închide drumul spre gol pe partea lui stângă. Dovada: 12 clean sheet-uri. Îl găsești free pe FootballCoin, cu tot cu echipamentul lui de 729 de puncte adunate până acum.

ADVERTISEMENT

Trent Alexander-Arnold

Viitorul nostru adversar de la EURO U21 a strâns 1415 minute în tricoul lui Liverpool, 3 assisturi și un gol în victoria cu 3-0 în fața lui Southampton. Are 591 de puncte în competițiile de Football Fantasy și un potential imens pentru etapele viitoare de Premier League și Champions League.

PSG și Montpellier, cele mai bune apărări din Ligue 1

Ici c’est Paris și tot aici e cea mai trainică apărare din Ligue 1, cu 10 goluri primite în 17 meciuri jucate. Îți propunem de la Paris doi brazilieni și un belgian,  ca să vezi cum e “la vie en rose” în apărare.

ADVERTISEMENT

Marquinhos – 1 gol, 1 assist și 8 clean sheet-uri sezonul acesta. Concluzie: 441 de puncte la FootballCoin

Thiago Silva – 34 de ani, 9 clean sheet-uri și 374 de puncte în Ligue 1 pentru căpitan

Thomas Meunier – 2 goluri, 2 assist-uri și 9 clean sheet-uri pentru belgian în 12 mecuri jucate în Ligue 1 pentru PSG sezonul acesta. 391 de puncte până acum și posibilitatea să-l iei free în echipa ta

ADVERTISEMENT

De la Montpellier îți propunem un trio de aproape 1500 de puncte împreună. Vestea și mai bună e că toți 3 sunt free:

Ruben Aguilar – 556 de puncte, 1 gol, 3 assist-uri și 7 clean sheet-uri în 16 meciuri pe teren

Daniel Congre – 435 de puncte, 1 assist și 7 clean sheet-uri

Vitorino Hilton – 41 de ani, 387 de puncte și 5 clean sheet-uri pentru căpitanul echipei

4 echipe se bat pentru cea mai bună defensivă din Bundesliga

Așa că îți propunem și noi 4 fundași free, câte unul de la fiecare echipă: Borussia Dortmund, Bayern, Monchengladbach și Leipzig.

Marcel Halstenberg – Cu 454 de puncte, Halstenberg e cel mai eficient fundaș al lui Leipzig, cu 3 assist-uri și 7 clean sheet-uri adunate în 13 meciuri în care a fost pe teren. Leipzig are 17 goluri primite, cu unul mai puțin decât echipele din Top 3

Lukasz Piszczek – 474 puncte strânse în 13 meciuri, în care și-a bucurat fanii cu 4 assist-uri și 1 gol

Joshua Kimmich – Cu 1530 de minute jucate pentru Bayern în sezonul acesta, Kimmich a strâns 778 de puncte la Football Fantasy, datorita celor 7 assist-uri, golului marcat în victoria cu 4-0 în fața echipei Hannover și celor 6 clean sheet-uri în 17 meciuri

Oscar Wendt – La 3 puncte față de locul 2, Gladbach are 31 de goluri marcate și 18 primite, la fel ca Bayern și Dortmund. Cel mai bun apărător din echipă este Oscar Wendt, care a adunat în cele 17 meciuri jucate sezonul acesta 506 puncte, 1 assist și 7 clean sheet-uri.

Atletico Madrid și Getafe, în fruntea La Liga pe linia de fund

Cu 3 puncte în urma Barcelonei, Atletico Madrid  a depășit echipa lui Messi la un capitol: golurile primite, catalanii primind cu 7 mai mult. Cel mai bun fundaș free pe care îl poți lua în echipa ta este căpitanul Diego Godin, care a adunat 381 de puncte, 2 goluri și 7 clean sheet-uri în 13 meciuri jucate din 17, fiind chinuit și de o accidentare musculară care l-a ținut departe de teren.

Undeva la 12 puncte distanță de locul 1 stă Getafe, care nu s-a oprit din amenințat podiumul, dând dovadă de eficiență și maturitate în apărare: doar 13 goluri primite. Din păcate, au marcat doar 18, lucru ce îi blochează pe fotbaliștii lui Bordalas pe locul 7 în clasament, înainte de întâlnirea cu Barcelona de duminică.

Nominalizarea de la Getafe este Vitorino Antunes, cu 473 de puncte, 2 assist-uri, 1 gol și 6 clean sheet-uri în 17 meciuri.

La Liga se joacă în weekend, așa că betonează-ți apărarea și înscrie-te în competițiile Football Coin, cu premii în XFC.

Doar 11 goluri primite de Juventus în 19 meciuri

Juventus își etalează apărarea care i-a consolidat poziția de lider, cu fundașul stânga brazilian Alex Sandro ca fiind cel mai bun din defensivă. 593 de puncte, 3 assist-uri și 8 clean sheet-uri în 1361 de minute jucate pentru Juve. Dacă îl vrei în echipa ta, trebuie să scoți din portofel 4000 XFC. Dacă nu îi ai, atunci știi ce ai de făcut: te înscrii în competițiile free de pe FootballCoin și le câștigi, astfel încât să strângi un buget care să-ți permită convocarea în echipa ta a băieților din lotul lui Massimiliano Allegri.

 

ADVERTISEMENT