Life

Așa se îmbrăca Fuego la 14 ani. Imaginea l-a făcut și pe artist să râdă

10.02.2021 | 14:43
Asa se imbraca Fuego la 14 ani Imaginea la facut si pe artist sa rada
ADVERTISEMENT

Carismatic, talentat și dedicat până la extrem profesiei, Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, mărturisește că a fost întotdeauna determinat să-și arate talentul.

Fuego a început “lupta” pentru celebritate încă din adolescență când, așa cum recunoaște chiar el, dorința de a le arăta oamenilor talentul cu care a fost înzestrat îl punea și în situații comice. În spijinul afirmației lui vine o fotografie pe care Fuego (44 ani) a făcut-o publică, astăzi, și care a fost realizată în urmă cu 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Imagine de colecție cu Fuego

“Tare mă amuz când văd cum au trecut anii și când îmi dau seama că toată perioada aceasta, a vieților noastre, nu e decât un suflu continuu în care parcă n-avem suficient timp să ne bucurăm de tot și nici să ne dăm seama ce ni se întâmplă. Mă amuz și când văd cum arătam eu acum 30 de ani, în vremea adolescenței mele, care era diferită față de a celor din prezent. Neașteptat, noi eram pasionați de muzică, de literatură, încercam să cântăm, să facem proiecte și spectacole. Iată-mă mai jos, îmbrăcat desigur, după moda vremilor, la o așa zisă „ședință foto” pentru proiectele din zona natală. Nu mă lansasem încă la Mamaia și eram emoționat, dar dornic de a face cât mai multe lucruri speciale și a putea arăta oamenilor talentul meu. Sigur că acum pare comică ipostaza, după 30 de ani, dar atunci era o bucurie și determinarea era atât de mare încât ea nu s-a diminuat nici până în prezent!”, a scris Fuego pe o rețea de socializare, unde a publicat o fotografie cu el, realizată în urmă cu 30 de ani.

Editorialul de suflet al îndrăgitului PAUL SURUGIU-FUEGO, în revista TAIFASURI

Fuego, în adolescență
Așa arăta Fuego în urmă cu 30 de ani. Sursă foto: Facebook Fuego

Mâine, 11 februarie, dacă achiziționezi revista TAIFASURI, primești cadou editorialul de suflet al îndrăgitului PAUL SURUGIU-FUEGO. Și asta nu e tot!

ADVERTISEMENT

Din 11 FEBRUARIE, revista TAIFASURI îți propune un PACHET ASTRAL! Doar împreună cu revista TAIFASURI vei primi FAIMOASA CARTE „ANUL ASTROLOGIC 2021”. Horoscopul românilor – zodie cu zodie.

„ANUL ASTROLOGIC 2021” are 128 DE PAGINI și este scrisă de cunoscutul specialist VALERIU PĂNOIU. Începând cu 11 februarie, românii vor afla care sunt PREDICȚIILE NEAȘTEPTATE ale anului 2021. Și tu poți fi printre ei! Află din „ANUL ASTROLOGIC 2021” ce ne așteaptă în complicatul an în care am intrat.

ADVERTISEMENT

Cadou, editorialul de suflet al îndrăgitului PAUL SURUGIU-FUEGO. Revista TAIFASURI + mult-așteptata carte „ANUL ASTROLOGIC 2021”, un pachet magic, va fi la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de JOI, 11 FEBRUARIE! Numai cu revista TAIFASURI!