Sport

Așa se poate da lovitura la Euro 2020. Câți bani câștigi dacă Harry Kane iese golgheterul competiției

Harry Kane (27 de ani) este principalul favorit la titlul de golgheter al Campionatului European.
11.06.2021 | 16:24
Asa se poate da lovitura la Euro 2020 Cati bani castigi daca Harry Kane iese golgheterul competitiei
ADVERTISEMENT

În fotbalul autohton, tot mai mulți antrenori renunță la postul de „vârf de careu”, în dauna unui „9 fals”. Cu toate acestea, la Euro 2020, se regăsesc o sumedenie de „nouari” clasici, care au golul în sânge și care pot aspira la titlul de golgheter al competiției.

Nume precum cele ale lui Harry Kane, Karim Benzema, Romelu Lukaku, Robert Lewandowski sau Ciro Immobile trebuie urmărite neapărat, deoarece cine știe peste trei ani câți atacanți de careu vor mai străluci la turneul final.

ADVERTISEMENT

La titlul de golgheter al Campionatului European vor aspira însă, cu siguranță, și fotbaliști care nu au profilul de „9 clasic”, cum ar fi Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo sau Memphis Depay.

Harry Kane, favorit să devină golgheterul Euro 2020

Harry Kane continuă să iasă în evidență la cei 27 de ani ai săi. Purtătorul tricoului cu numărul 9 în naționala Albionului a primit titlul de cel mai bun marcator în Premier League pentru a treia oară în carieră. Deși echipa sa a terminat pe locul 7, atacantul lui Tottenham a reușit să puncteze de 23 de ori.

ADVERTISEMENT

Kane a fost golgheter și la Cupa Mondială din urmă cu trei ani și este principalul favorit la acest titlu și la Euro 2020. Casa Pariurilor îi oferă o cotă de 7,00 la câștigarea „Ghetei de Aur”. Pentru reprezentativa condusă de Gareth Southgate, atacantul care măsoară 1,88 m a bifat 54 de selecții și a înscris 34 de goluri.

Mbappe și Lukaku se luptă să îi creeze concurență lui Kane

Harry Kane nu va avea însă o misiune deloc ușoară să iasă golgheterul turneului final. În urma sa se află starul lui PSG și al naționalei Franței, Kylian Mbappe, și „bizonul” din atacul lui Inter și al naționalei Belgiei, Romelu Lukaku. Pe ambii, Casa Pariurilor îi cotează cu 8,00 la titlul de golgheter.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt însă extremi de diferiți. Dacă pe Mbappe îl recomandă viteza și are nevoie de spații, Lukaku iese în evidență prin forță și precizie. Atacantul „dracilor roșii” a marcat 24 de goluri în Serie A, în timp ce „decarul” din naționala Franței a punctat de 27 de ori, ieșind astfel golgheterul din Ligue 1.

În campionatul Italiei, golgheter a ieșit nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, chiar dacă echipa sa a avut un parcurs modest. „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să își apere titlul de campioană și a prins in extremis grupele UEFA Champions League. Căpitanul naționalei Portugaliei a făcut tot ce a putut pentru a o ajuta pe Juve să își îndeplinească obiectivele și a dat 29 de goluri în Serie A.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este fotbalistul portughez cu cele mai multe prezențe în echipa națională, 175, dar și cu cele mai multe goluri, 104. Pentru a ieși golgheter la Euro 2020, Casa Pariurilor îi acordă cota 10,00 cvintuplului „Balon de Aur”.

Surpriza poate veni de la Memphis Depay

În absența lui Virgil van Dijk, accidentat, Memphis Depay va trebui să ducă greul și să fie unul dintre liderii naționalei Olandei la Euro 2020. Atacantul lui Lyon a marcat 2020 de goluri în ultimul sezon de Ligue 1 și primește din partea agenției Casa Pariurilor cota 16,00 pentru titlul de golgheter.

Fotbalistul curtat intens în ultimul an de FC Barcelona nu este un vârf autentic, el provine din extremă stânga, dar a reușit să le ia fața unor „nouari” clasici precum Karim Benzema și Ciro Immobile, cărora Casa Pariurilor le dă cota 17,00 să iasă cel mai bun marcator al Campionatului European.


  • (P) 7,00 este cota oferită de Casa Pariurilor ca Harry Kane să iasă golgheterul lui Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT