Cutremur la ASA Târgu Mureş! Dinu Gheorghe şi antrenorii au plecat de la echipă

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
06/09/2017, 00:02
Cutremur la ASA Târgu Mureş! Dinu Gheorghe şi antrenorii au plecat de la echipă

ASA Târgu Mureş a retrogradat la finalul sezonului trecut din Liga 1 Betano. Oficialii clubului sperau că echipa va reveni imediat în primul eşalon al fotbalului românesc, însă decizia de marţi ar putea să pună în pericol obiectivul promovării. 

Mureşenii se afla în prezent pe locul 3 în Liga 2, însă au rămas marţi seară fără staff-ul tehnic şi preşedintele clubului. Laszlo Balint, alături de secunzii săi, şi Dinu Gheorghe, preşedintele formaţiei, au decis să plece de la echipă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ASA Targu Mures. Ilie Stan, victimă a nepotismului

Conform gsp.ro, decizia acestora a venit după ce la echipă a fost impus Carlos Cherteş, fiul lui Cristian Cherteş, director general al clubului ASA Târgu Mureş. Nu este prima oară când echipa mureşeană rămâne fără antrenor din cauza nepotismelor. Ilie Stan a fost demis de la echipă după ce nu a vrut să-l utilizeze pe fiul lui Tiberiu Petriş, unul dintre sponsorii formaţiei.

ASA Târgu Mureş se află în prezent pe locul 3 din Liga 2, poziţie care oferă posibilitatea unui meci de baraj cu echipa care termină pe 12 în Liga 1 Betano. După şase etape, mureşenii au patru victorii, un egal şi o înfrângere, acesta din urmă venind într-un meci contra revelaţiei sezonului din Liga 2, Ripensia Timişoara. ASA Târgu Mureş este una dintre echipele care au ca obiectiv promovarea în Liga 1 Betano.

Închide ×