Fotbal international

Așa tată, așa fiu! Cum a fost surprins băiatul cel mic al lui Luis Suarez la sărbătoarea Barcelonei

28.04.2019 | 09:21
Asa tata asa fiu Cum a fost surprins baiatul cel mic al lui Luis Suarez la sarbatoarea Barcelonei

FC Barcelona a câștigat un nou titlu de campioană în La Liga, dar imaginea serii a fost oferită fără îndoială la sărbătoarea de după meciul cu Levante de băiatul cel mic al atacantului uruguayan Luis Suarez. Catalanii au cucerit sâmbătă seară cel de-al 26-lea titlu din istorie și al optulea în ultimii 11 ani, după ce Lionel Messi a marcat unicul gol al întâlnirii de pe Camp Nou.

Băiatul lui Luis Suarez, imagine inedită la sărbătoarea Barcelonei

Imediat după încheierea partidei cu Levante, jucătorii Barcelonei au început sărbătoarea pe teren, dar cea mai inspirată imagine a venit de la băiatul lui Luis Suarez. În vârstă de doar șase luni, micuțul Lautaro a fost luat de tatăl său în brațe pe gazon, iar la un moment dat unul dintre fotografi l-a surprins cum își mușcă tatăl de umăr, la fel cum a făcut și internaționalul uruguayan în mai multe rânduri.

Luis Suarez are în ”palamares” trei mușcături celebre. Prima a venit în 2010 pe când juca la Ajax Amsterdam și l-a mușcat de umăr pe Otman Bakkal de la rivala PSV Eindhoven, gest pentru care a primit șapte etape de suspendare. Trei ani mai târziu, uruguayanul juca la Liverpool și l-a mușcat de mână pe Branislav Ivanovic, primind zece etape de suspendare în Premier League.

Luis Suarez alături de cei trei copii ai săi pe gazonul stadionului Camp Nou
Luis Suarez alături de cei trei copii ai săi pe gazonul stadionului Camp Nou

Luis Suarez, victima propriului fiu

În urmă cu cinci ani, Luis Suarez îl mușca de umăr pe Giorgio Chiellini într-un meci Uruguay – Italia de la Campionatul Mondial din Brazilia, iar incidentul rămânea nepedepsit de arbitru. Acum, uruguayanul a ajuns să fie victima propriului fiu, care arată că este pregătit să-i calce pe urme celebrului său tată. Lautaro este cel de-al treilea copil al lui Suarez cu Sofia Balbi, după Delfina (8 ani) și Benjamin (5 ani).

După superba performanță reușită în La Liga, FC Barcelona se pregătește de marele duel cu FC Liverpool, din semifinalele Champions League, competiție în care catalanii nu au mai trecut de sferturile de finală în ultimele trei sezoane. Prima manșă împotriva ”cormoranilor” va avea loc miercuri, 1 mai, de la ora 22:00, pe Camp Nou, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.