“Aşa vreau să arate echipa! Ăştia sînt fotbaliştii adevăraţi”

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
04/09/2014, 22:10
“Aşa vreau să arate echipa! Ăştia sînt fotbaliştii adevăraţi” GALERIE FOTO
Viorel Moldovan il pupa pe Florin Tanase dupa fluierul final

România U21 a obţinut o spectaculoasă victorie cu 4-3 în faţa Muntenegrului după ce la pauză echipa a fost condusă cu 3-1.

Autorul primului gol, Deian Boldor, a  fost extrem de fericit la finalul partidei cîştigate contra naţionalei Muntenegru. “Nu am fost mulţumit de prima repriză, dar în a doua parte a jocului am dat dovadă de mare caracter şi ne-am luptat pînă la ultima suflare. Am format o adevărată familie şi am zis că dacă am bătut Italia trebuie să batem şi Muntenegru, Vom merge în Germania să cîştigăm, vrem o minune, deoarece vrem să ne calificăm”, a spus Boldor.

La fel de fericit a fost şi atacantul George Puşcaş, fotbalistul echipei Inter Milano. “Am făcut o repriză a doua magnifică, am revenit de la 1-3 şi am cîştigat cu 4-3. Aşteptăm meciul cu Germania să producem marea surpriză. Vrem să îi batem pe nemţi. Viorel Moldovan ne-a motivat la maximum în pauză, are mentalitate de cîştigător şi ne-a făcut şi pe noi să credem în puterile noastre“, a spus Puşcaş

Fotbalistului Viitorului Florin Tănase este convis că echipa naţională Under 21 a României a realizat una dintre cele mai spectaculoase meciuri: “Ne-am propus la pauză să întoarecem rezultatul. Mergem în Germania să cîştigăm, Nu am ştiut că în tribune se află şi oamenii lui Victor Piţurcă. Este incredibil ce am realizat în acest meci, pentru noi este o victorie care ne dă un moral excelent pentru viitor”.

Viorel Moldovan a dezvăluit la finalul meciului cu Muntenegru că naţionala României U 21 trebuie să arate de acum încolo ca în partea a doua a jocului cu Muntenegru. “Am trăit la intensitate maximă. Îmi felicit jucătorii, dar trebuie să recunosc că am început jocul slab, pregătisem altă partitură. Însă eu sînt mîndru de băieţii mei. Au arătat că au mare caracter şi o forţă mentală incredibilă. Aşa vreau să arate echipa mea. Vom fi cu ochii pe Irlanda de Nord, sperăm să producă o surpriză. Oricum vom merge în Germania să cîştigăm. Avem abiţie să demonstrăm că putem să cîştigăm mecul cu nemţii”.

“Am făcut cîteva greşeli, dar e omeneşte. Şansele noastre de calificare sînt mici, dar speranţa moare ultima. E greu ca Germania să piardă mîine, ştim. Cearta este constructivă, dar nu ne vom bate niciodată. Aş fi venit să joc în Liga 1, am mai spus asta”, a declarat Laurenţiu Brănescu la finalul jocului.

“Am luat trei goluri pe greşelile noastre, una a fost şi a mea. N-am fost atenţi, dar acum nu mai contează pentru că băieţii au jucat senzaţional în repriza a doua“, a completat şi Gabi Iancu la finalul partidei pe Dolce Sport.

 

Închide ×