Life

Ascendentul în zodia Gemeni. Ce trebuie să știi dacă îl ai

19.01.2021 | 17:29
Ascendentul in zodia Gemeni Ce trebuie sa stii daca il ai
Totul despre ascendentul în zodia Gemeni. Foto: abstract.desktopnexus.com
ADVERTISEMENT

Persoanele care au ascendentul în zodia Gemeni sunt extrem de schimbătoare, dar săritoare atunci când văd în jurul lor oameni necăjiți. 

Se spune că oamenii se nasc într-o anumită zodie, dar pe măsură ce înaintează în vârstă, cam pe la 30 de ani, preiau foarte mult din caracteristicile ascendentului lor zodiacal, adică din defectele și calitățile zodiei care se ridică la orizont la ora nașterii fiecăruia.

ADVERTISEMENT

În rândurile de mai jos vom vorbi despre cum influențează ascendentul în această zodie de aer.

Ascendentul în zodia Gemeni – principalele caracteristici

Dacă vrei să afli care este ascendentul tău, trebuie să știi data nașterii cu exactitate, asta însemnând ora și minutul, dar și localitatea în care ai venit pe lume. Poți afla asta foarte simplu, aici.

Persoanele cu ascendentul în Gemeni se remarcă prin capacitatea uluitoare de a aduna oameni în jurul lor. Au darul vorbirii și o minte sclipitoare, care reiese din discursurile pe care le țin cu o măiestrie aparte, făcând niște conexiuni și analogii la care mulți nici nu se gândeau.

ADVERTISEMENT

Aceste persoane doresc să fie în anturaje gălăgioase, într-un haos bine organizat, cu cât mai mulți oameni. Le place să fie în centrul atenției, dar nu pentru că ar fi narcisiste, ci pentru că sunt persoane care înțeleg cel mai bine natura socială a omului.

Sunt inteligenți și buni la negocieri

Sunt atrase de intrigi și bârfe, iar defectul poate consta în a pune paie pe foc, mai ales dacă au pică pe cineva.

ADVERTISEMENT

Cei cu ascendentul în zodia Gemeni sunt foarte buni în a culege și a reține informații din toate domeniile. Sunt ca niște bureți care absorb totul. Au un temperament puternic și, fiind semn dublu, pot fi alunecoși mai ales dacă simt că cineva le calcă autoritatea în picioare.

Pe cei cu acest ascendent o să îi vedeți mereu cu telefonul la ureche sau căștile bine poziționate ori cu un microfon în mână, asta pentru că sunt negociatori prin definiție. Le place să rezolve problemele, să fie în tot și toate, să arate că sunt cu adevărat de folos oferind soluții ingenioase.

ADVERTISEMENT

Pentru persoanele cu acest ascendent, viața amoroasă se anunță una destul de complicată, căci Gemenii, de felul lor, sunt pretențioși la parteneri. Cel mai mare risc este acela de a rămâne singuri pentru toată viața.

 

 

 

ADVERTISEMENT