Life

Ascendentul în zodia Taur – tot ce trebuie să știi. Cât de mult ți se poate schimba personalitatea

14.01.2021 | 18:25
Ascendentul in zodia Taur  tot ce trebuie sa stii Cat de mult ti se poate schimba personalitatea
Zodia Taur. Foto: abstract.desktopnexus.com
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Taur nu sunt ușor de mulțumit, în primul rând pentru că ele sunt cele care au cele mai multe pretenții de la ele, iar dacă vorbim despre ceilalți nu mai terminăm niciodată. Iată care sunt părțile bune și cele rele dacă ai un astfel de ascendent!

Zodia ascendentă este cea care se ridică la orizont în momentul nașterii unui om, la locul nașterii respective, și este ca o amprentă ce se va dezvolta pe parcursul vieții, dominând personalitatea individului mai ales în a doua parte a traiectoriei sale.

ADVERTISEMENT

Se spune că ascendentul începe să fie vizibil abia după 30 de ani, dar unii astrologi cred cu tărie că el este deja bine impregnat în caracterul fiecăruia de la 27 de ani. Calculează-ți aici ascendentul.

Ascendentul în zodia Taur: aspecte interesante

A doua zodie din seria noastră despre ascendent este, așadar, Taurul. Cum sunt oamenii care moștenesc caracteristicile Taurului în jurul vârstei de 30 de ani?

ADVERTISEMENT

Cei cu ascendentul în Taur trăiesc și respiră exclusiv prin muncă. Sunt genul de oameni care nu pot sta locului, care vor să fie băgați în permanență în priză, fie că este vorba despre jobul lor sau despre casa lor.

Sunt oameni stabili din fire, loiali, cu principii bine înrădăcinate, căci Taurii sunt zodii fixe, pe care cu greu le poți clinti din convingerile lor, oricare ar fi acelea.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre o zodie de pământ, cei cu ascendentul în Taur pot fi de multe ori reacționari mai ales dacă simt că sunt contraziși sau luați peste picior și nu suportă să le fie puse la îndoială capacitățile intelectuale, fizice ori chiar autoritatea în sine.

Paradoxul Taurilor: posesivi, dar irezistibili

Sunt destul de posesivi și au nevoie în viață de persoane care să fie exact opusul lor, mai moi, mai molcome, oameni pe care să îi poată domina. Caracteristica asta e valabilă la ambele sexe, deci este ca o placă de bază a zodiei Taur.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au acest ascendent nu tânjesc neapărat după acumularea de averi, chiar dacă le place foarte mult să trăiască în lux, însă pentru Tauri luxul poate fi chiar și o garsonieră bine întreținută și utilată.

Din cauza faptului că sunt guvernați de planeta Venus, a iubirii și a pasiunii, se pot lăsa tentați de tot felul de idealuri de-a lungul vieții, dar iluzia nu durează mult și revin repede cu picioarele pe pământ. Cu toată acestea, Venus îi face irezistibili, căci se spune că Taurii au cel mai puternic magnetism când vine vorba de amor.

 

 

 

ADVERTISEMENT