News

Ascensiunea fulminantă a Georginei Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, de la anonimat la vedetă mondială

02.07.2020 | 19:24
Ascensiunea fulminanta a Georginei Rodriguez iubita lui Cristiano Ronaldo de la anonimat la vedeta mondiala
Un cuplu faimos, Cristiano şi Georgina. FOTO: instagram
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez este, în acest moment, o vedetă la nivel mondial şi totul se datorează relaţiei ei cu megastarul Cristiano Ronaldo. Spanioloaca de 26 de ani se bucură de un stil de viaţă luxos, dar n-a fost mereu aşa.

Înainte de a-l cunoşte pe portughez, viaţa Georginei era incomparabil mai modestă decât cea actuală. Actualmente model, ea a fost nevoită să muncească de la 17 ani.

ADVERTISEMENT

Relaţia ei cu fotbalistul lui Juventus nu i-a adus mereu avantaje, Georgina fiind concediată de două ori, tocmai din cauza faptului că atrăgea prea mult atenţia, fiind iubita lui Cristiano Ronaldo.

Ambiţioasă şi dornică de succes de mică

Georgina a avut o copilărie modestă, în Jaca, Spania, alături de tatăl ei Jorge, fost fotbalist argentinian, şi mama Ana. Şi-ar fi dorit să devină balerină, dar veniturile familiei nu i-au permis, aşa că a ţintit o carieră în fasion retail. Ambiţioasă şi dornică de a-şi împlini visurile, Georgina a început să muncească de mică.

ADVERTISEMENT

Primul job a fost în Huesca, cel mai apropiat oraş mare de Jaca. S-a angajat ca ospătăriţă. Era nevoită să locuiască în acelaşi loc cu mai multe persoane, iar veniturile nu erau cine ştie ce. A părăsit Huesca şi s-a mutat la mare, în San Sebastian, unde a început să lucreze la un magazin de haine Massimo Dutti. Dar nu era suficient. Voia mai mult.

 

Îşi etalează frumuseţea pe reţelele de socializare. FOTO: instagram
Îşi etalează frumuseţea pe reţelele de socializare. FOTO: instagram

Şi-a dat seama că pentru a ajunge la un retailer de lux are nevoie să vorbească fluent limba engleză. La 17 ani, îşi lua zborul spre Marea Britanie. În Bristol, a fost dădacă, pentru 9,5 lire sterline pe oră. După ce a învăţat engleza, s-a întors la Madrid şi şi-a îndeplinit visul: s-a angajat la Gucci, în 2016.

ADVERTISEMENT

Aici l-a întâlnit prima dată pe Cristiano Ronaldo. Apoi s-au revăzut la un eveniment al firmei, unde au putut să schimbe două vorbe, într-o atmosferă mai relaxată. „A fost dragoste la prima vedere, pentru amândoi“, povestea Georgina pentru TheSun.

Nu-i totul lapte şi miere când eşti iubita lui Ronaldo

Vacanţă în Islanda. FOTO: instagram
Vacanţă în Islanda. FOTO: instagram

Relaţia dintre cei doi a fost discretă la început. Dar, odată ajunsă în presă, Georgina a devenit persoană publică. Mulţi fani ai portughezului au mers la magazinul unde lucra ea pentru a face poze. Şefii s-au temut că asta ar putea dăuna afacerii, clientela de lux fiind deranjată de acest lucru, aşa că au concediat-o, în decembrie 2016.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul relaţiilor iubitului ei, s-a angajat la Prada, pe 1.200 de euro + comisioane. Istoria s-a repetat însă. Fanii au dat năvală sperând să-l vadă pe Ronaldo şi solicitându-i poze Georginei. Contractul a încetat de comun acord.

Viaţă de lux. FOTO: instagram
Viaţă de lux. FOTO: instagram

„Mă ascundeam, dar fanii mă căutau la magazin. Sunau şi mă cereau la telefon, spunând că sunt clienţi. Fotografii mă aşteptau mereu. Directorul m-a trimis la subsol, pentru că nu mă voia în magazin. Nu mă simţeam confortabil, aşa că am plecat“, povestea Georgina în presa spaniolă.

Părinţi fericiţi şi planuri… de nuntă

În noiembrie 2017, Georgina o aducea pe lume pe Alana Martina, cel de-al patrulea copil al lui Cristiano, după Cristiano jr., şi gemenii Eva şi Mateo. Toţi cei patru copii cresc acum sub supravegherea Georginei la Torino.

„Mereu am fost o persoană matură, iar patru copii pentru mine nu e povoră. Dimpotrivă, nu-mi pot imagina viaţa fără ei. Ne-au apropiat şi suntem mai fericiţi ca niciodată. Copiii sunt bucuria noastră“, a declarat iubita lui Ronaldo.

O mare familie. FOTO: instagram
O mare familie. FOTO: instagram

Cristiano a declarat că a găsit dragostea adevărată când a întâlnit-o pe Georgina. „Ne vom căsători, într-o zi, în mod cert. Şi mama visează la asta. Deci, într-o zi. De ce nu? E minunată. Este prietena mea, discutăm. Îmi deschid inima pentru ea, şi ea pentru mine“, a mărturisit atacantului lui Juventus.

De la angajată la clientă Gucci

Când s-au cunoscut, ea vindea haine de lux. Acum, le cumpără şi le poartă. Genţi de mii de euro, haine de blană, bijuterii şi toate avantajele unei averi considerabile a iubitului ei.

La Torino, locuiesc într-o vila estimată la 5 milioane de euro. La fel se întâmpla şi la Madrid. Călătoriile… cu avionul personal de 19 milioane de euro. Garajul e plin şi el de maşini scumpe şi foarte scumpe, Bugatti-ul Veyron fiind bijuteria coroanei.

Avionul privat e mereu la dispoziţie. FOTO: instagram
Avionul privat e mereu la dispoziţie. FOTO: instagram
Nici iahtul nu stă degeaba. FOTO: instagram
Nici iahtul nu stă degeaba. FOTO: instagram
Iar un elicopter poate fi închiriat. FOTO: instagram
Iar un elicopter poate fi închiriat. FOTO: instagram

Relaţia cu Ronaldo i-a adus şi foarte mulţi admiratori. Are aproape 19 milioane de urmăritori pe Instagram. E pe locul doi în topul partenerelor de fotbalişti, după Shakira. Postările sponsorizate îi aduc doar ei o avere.

Dar, se pare, nu vrea să fie doar o „jumătate“ cheltuitoare. Georgina are de gând să-i „controleze“ averea lui Cristiano. În octombrie 2017, cu doar o lună înainte de naştere, a început cursuri de administrare financiară.

Iar putea fi utile. Deşi nici măcar nu a avut loc nunta, presa a prezentat şi scenariul divorţului. Un contract prenupţial l-ar proteja pe Cristiano în această situaţie, dar, cel mai probabil, ar presupune clauze speciale care să-i asigure Georginei un trai mai mult decât decent, mai ales că este singura dintre mamele copiilor lui Ronaldo al cărei nume este cunoscut.

ADVERTISEMENT