News

Ascultă piesa favorită să câștige diseară Eurovision 2019. VIDEO

18.05.2019 | 12:35
Asculta piesa favorita sa castige diseara Eurovision 2019 VIDEO

Ascultă piesa favorită să câștige diseară Eurovision 2019. Astfel, după ce s-au desfășurat cele două semifinale și specialiștii au analizat toate melodiile înscris în concurs s-a ajuns și la un verdict cât se poate de clar. Pentru prima oară în ultimii ani de zile, Eurovision pare să aibă o mare favorită. Casele de pariuri nu au ezitat și au oferit o cotă de 1.70 reprezentantului Olandei, Duncan Laurence. Acesta interpretează melodia „Arcade”.

Ascultă piesa favorită să câștige diseară Eurovision 2019

Pe locul 2 în viziunea „bookmakerilor” se află Australia. Kate Miller – Heidke a venit în Israel cu melodia „Zero Gravity”. Este văzută cu a doua șansă de a se impune în marea finală, dar cota ei este una uriașă în comparație cu cea oferită batavului Duncan. În cazul Australiei, fiecare leu pariat se poate întoarce de 7 ori înapoi. De aici încolo cotele cresc în mod dramatic. Pe locul 3 sunt două melodii la egalitate.

Elveția și Suedia au primit cotă 12 pentru a câștiga finala Eurovision. Luca Hanni cu melodia „She got me” reprezintă țara cantoanelor, în timp ce nordicii îl au în concurs pe John Lundvick cu „Too late for love”. Din păcate, România nu a reușit să se califice în ultimul act. Ester Peony a ratat finala cu „On a Sunday”, după ce a concurat în cea de-a doua semifinală. De altfel este pentru a doua oară consecutiv când România nu ajunge în finala Eurovision.

Madonna, show în Israel

Anul trecut, reprezentanții României au fost cei de la The Humans care nu au avut nici ei mai mult succes. De remarcat că față de 2018, de data aceasta nici Moldova nu a mai prins finala. Nu mai puțin de 41 de melodii au fost interpretate la cea de-a 64-a ediție a Eurovisionului. Ca de obicei, țările din grupul celor cinci mari plătitoare, „big five”, așa cum au fost numite, Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia, sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel.

Madonna este cea care va încinge show-ul de sâmbătă seară. Aceasta va interpreta în timpul finalei două melodii: celebra “Like A Prayer” din 1989 şi “Future”, pe care îl va cânta împreună cu rapperul American Quavo.