Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Ascultă și execută!”. Elias Charalambous, ironizat după ce a acceptat oferta de la FCSB: “Nu e angajat, e slujitor”. Video exclusiv

Elias Charalambous e subiect de ironii după ce a fost numit antrenor la FCSB. Robert Niță a dat de pământ cu tehnicianul cipriot la Fanatik SuperLiga.
31.03.2023 | 12:10
Asculta si executa Elias Charalambous ironizat dupa ce a acceptat oferta de la FCSB Nu e angajat e slujitor Video exclusiv
"Ascultă și execută!". Elias Charalambous, ironizat după ce a acceptat oferta de la FCSB: "Nu e angajat, e slujitor". FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous (42 de ani) este noul antrenor principal al FCSB-ului. Toate detaliile contractului au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Venirea cipriotului pe banca roș-albaștrilor n-a fost privită însă cu ochi buni la FANATIK SUPERLIGA.

Elias Charalambous, ținta ironiilor după ce a acceptat să fie antrenor la FCSB: „Nu ai văzut că dadea mingea la voleu?”

FCSB se pregătește cu un nou antrenor pentru meciul din etapa a doua a play-off-ului. Roș-albaștrii vor juca la Sf. Gheorghe, contra celor de la Sepsi, și vor fi conduși de pe bancă de Elias Charalambous. Experții FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță și Dănuț Lupu, sunt sceptici însă în ceea ce privește autoritatea cipriotului.

ADVERTISEMENT

„Ce o să facă la FCSB?”, a întrebat Ioana Cosma. „Ce au făcut și ăia dinainte lui. O să asculte și o să execute”, a răspuns Robert Niță. În schimb, Dănuț Lupu crede că cipriotul va avea totuși câteva așa zise atribuțiuni

Dănuț Lupu: „O să facă încălzirea cu echipa…”.

Robert Niță: „Păi nu au preparator fizic?”.

Dănuț Lupu: „Ba da, dar trebuie să facă și el ceva”.

Robert Niță: „Ce să facă? Să stea pe margine?”.

Dănuț Lupu: „Nu ai văzut că dadea mingea la voleu?”.

Robert Niță: „Are licență, dar nu e antrenor. E slujitor. Există termenul ăsta în engleză? Slujitor?”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Porumboiu i-a pus eticheta antrenorului cipriot: „Nu are stofă de lider”

Unul dintre oamenii din România care îl știu cel mai bine pe Elias Charalambous este Adrian Porumboiu, din perioada în care fostul arbitru era patron la FC Vaslui. Cipriotul a jucat pentru moldoveni 18 meciuri în sezonul 2012-2013 și a marcat un gol.

„L-a adus Marius Şumudică. Om disciplinat în felul lui în câteva meciuri. Tot insista Şumudică în echipă cu el. Şi am intervenit delicat şi în locul lui a intrat Varela. Timpul a demonstrat că delicateţea mea a fost de bun augur.

ADVERTISEMENT

Şumudică a insistat mult. Eram în cantonament şi zici că a venit Franz Beckenbauer. Era fundaş central de picior stâng. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar a fost un om la locul lui. De ce să vorbesc aiurea?

Fotbalistic am avut dreptate. Şi pe Gigi trebuie să îl înţelegi uneori. Din exterior vezi altfel capabilităţile unui jucător. Cu disputa dintre Varela şi Charalambous asta a fost. Dar a fost un fotbalist decent, bine educat. N-am ce să îi reproşez. 

ADVERTISEMENT

L-am cunoscut puţin. La vremea aia, ce era acolo, ce să fie lider? Era greu să se impună ca lider acolo. Au fost jucători de mare mare valoare. Un fotbalist la locul lui, dar nu avea stofă de lider. Putea să o aibă, dar nu era îmbrăcat cu ea. Acolo nu aveai cum.

Erau alţi jucători mult peste el. Dacă Gigi vrea să piardă campionate, le pierde. Ce presiune să fie acolo? Îţi iei salariul, respecţi ordinele şi asta e. Că îţi faci praf cariera, asta este”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT