ADVERTISEMENT
News

Asfalt surpat pe o arteră din Capitală. Mașina Radet, venită în ajutor, a intrat în groapă

Autor: Adrian Baciu | 23.04.2021 | 12:45
Asfalt surpat pe o arteră din Capitală. Mașina Radet, venită în ajutor, a intrat în groapă
Asfalt surpat pe o arteră din Capitală. Mașina Radet, venită în ajutor, a intrat în groapă. Sursa foto: colaj Fanatik

Un crater imens s-a creat pe un mare bulevard bucureștean, după ce o bucată din asfalt s-a surpat. Mașina Radet, venită în ajutor, a fost la un pas de un accident grav, după ce a intrat, din neatenție, în groapă.

ADVERTISEMENT

Incidentul din Capitală a avut loc joi seara. O uriașă groapă a apărut pe Bulevardul Mihai Bravu, iar circulația a fost oprită pe sensul de mers dinspre Baba Novac spre Calea Dudești.

Imediat, echipele de intervenție au ajuns la fața locului și au început să lucreze la remedierea problemei. Inițial, mașina celor de la Radet a suferit un mic accident, din fericire fără victime sau pagube materiale.

ADVERTISEMENT

Asfalt surpat în Capitală. Mașina Radet, venită în ajutor, a intrat în groapă

Joi seară, din senin, Șoseaua Mihai Bravu din Capitală s-a surpat, în dreptul unei conducte de termoficare, fiind nevoie de intervenția echipajelor de la Regia Autonoma de Distribuție a Energiei Termice.

Din cauza traficului extrem de aglomerat de la acea oră și a neatenției șoferului, mașina Realitatea Plus. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, nu se ştie exact motivul surpării, dar cert este faptul că maşina Radet a fost la un pas de tragedie. Atât polițiștii locali, cât şi cei de la Brigada Rutieră au redirecţionat traficul, pentru ca circulația să nu fie blocată.

O femeie a căzut cu mașina într-o groapă Radet la începutul anului

Un incident ceva mai serios care a implicat un crater al rețelei Radet a fost raportat în Capitală la începutul acestui an. O femeie a fost la un pas de tragedie la finele lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Mașina pe care o conducea aceasta seara pe străzile Capitalei a ajuns într-o groapă Radet. În ciuda faptului că groapa era semnalizată, ea nu a văzut-o din cauza aburilor foarte denși. Din fericire, femeia aflată la volan nu a fost rănită.

Evenimentul rutier s-a semnalat între Strada Ghica și Strada Azuga. Autovehiculul a căzut într-o groapă rezultată în urma lucrărilor derulate de Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!