ADVERTISEMENT
Sporturi

Ashleigh Barty, liderul mondial, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep: “Scoate ce e mai bun din mine”

Autor: Marian Popovici | 08.01.2021 | 09:13
Ashleigh Barty, liderul mondial, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep:
Ashleigh Barty, liderul mondial, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep: "Scoate ce e mai bun din mine". Sursa: hepta.ro

Ashleigh Barty începe anul 2021 din postură de lider mondial. Australianca vrea să câștige primul ei Grand Slam pe teren propriu, la Melbourne și pentru asta i-a propus Simonei Halep să se antreneze împreună. 

ADVERTISEMENT

Pentru a limita răspândirea COVID-19, organizatorii australieni au decis să le impună jucătorilor care participă la Australian Open să își aleagă un partener de antrenament pe durata celor două săptămâni de competiție de la Melbourne.

Iar liderul mondial, Ashleigh Barty, i-a propus Simonei Halep să se pregătească împreună pentru primul turneu de Grand Slam al anului, care se va desfășura în condiții atipice, în premieră. În 2020, Australian Open a fost singurul turneu de Grand Slam care nu a fost afectat de pandemie.

ADVERTISEMENT

Ashleigh Barty, liderul mondial, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep: “Ne simțim bine împreună”

Barty a avut cuvinte măgulitoare la adresa româncei: “O aleg pe Simona Halep. Scoate ce e mai bun din mine pe teren și întotdeauna ne simțim bine împreună”, a afirmat Ash Barty pentru tennis.com.

Australian Open 2020 va fi devansat trei săptămâni față de calendarul normal. Primul turneu de Grand Slam se va desfășura începând cu data de 8 februarie, din cauza măsurilor sanitare impuse de autoritățile australiene pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19.

ADVERTISEMENT

Calificările vor avea loc în altă țară! Carantină pentru jucători

Jucătorii care fac deplasarea în Australia vor avea de suportat și o perioadă de carantină de două săptămâni. Iar pentru prima dată în istoria competiției, calificările pentru Australian Open vor avea loc în altă țară.

La feminin, tururile de calificare se vor disputa în Dubai, Emiratele Arabe Unite, iar la masculin, la Doha, în Qatar. Calificările se vor desfășura între 10 și 13 ianuarie, pentru a acorda timp suficient jucătorilor să stea în carantină și să aibă o săptămână de pregătire pentru Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Roger Federer, principala absență!

La masculin principala absență este cea a lui Roger Federer. Elvețianul nu este la 100% din punct de vedere fizic după operațiile suferite la genunchi și va rata pentru prima dată în carieră turneul de la Australian Open, pe care l-a câștigat de 6 ori.

De pe tabloul feminin principalele absențe sunt Kiki Bertens și Dayana Yastremska. Ashleigh Barty și Simona Halep sunt primii doi capi de serie de la Melbourne și s-ar putea întâlni doar în finala turnului.

ADVERTISEMENT
  • 2018 este anul în care Simona Halep a jucat finala la Melbourne
  • 71,500,000$ este fondul de premiere la Australian Open 2021

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!