Life

Asia Express, ediția din 10 noiembrie. Ce surpriză îi așteaptă pe concurenți

Cele cinci echipe rămase în concurs la Asia Express au parte de o zi cu totul neobișnuită. Se despart. O parte dintre concurenți rămân alături de Irina Fodor, iar ceilalți trebuie să pornească la drum.
10.11.2021 | 18:16
Asia Express editia din 10 noiembrie Ce surpriza ii asteapta pe concurenti
ADVERTISEMENT

Cea de-a patra zi din Iordania vine cu o surpriză uriașă pentru toți concurenții. Echipele care au rămas la Asia Express Drumul Împăraților  sunt nevoite să se despartă.

O parte dintre concurenți rămân alături de Irina Fodor și au de îndeplinit mai multe provocări, în timp ce ceilalți vor pleca pe traseu.

ADVERTISEMENT

În ediția de marți, Cosmin și Eliza Natanticu au reușit să câștige prețioasa amuletă.

Asia Express, ediția din 10 noiembrie. Ce surpriză îi așteaptă pe concurenți

Ziua a patra petrecută de concurenți în Iordania se anunță una foarte spectaculoasă. Irina Fodor le-a pregătit concurenților o surpriză. Toți au încercat să ghicească, dar au rămas mască atunci când au aflat despre ce e vorba.

“Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta”, au spus vedetele la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

În final, Irina Fodor le-a dat vestea. Pentru această etapă regulile s-au schimbat. Cuplurile sunt nevoite să se despartă. Cinci persoane rămân alături de prezentatoare și îndeplinesc diferite misiuni, în timp ce celelalte pornesc la drum. Va fi destul de greu să se descurce și cu autostopul și cu cazarea și cu probele.

De rezultatele celor rămași alături de Irina depinde parcursul celor care vor pleca singuri pe traseu.

ADVERTISEMENT

Noile reguli îi vor surprinde pe toți concurenții.

“Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, va spune Elwira Petre cu lacrimi în ochi.

“Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta”, spune și Emi.

ADVERTISEMENT

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat o amuletă prețioasă

Cosmin și Eliza Natanticu au reușit să câștige amuleta în ediția de marți. Aceștia s-au luptat pentru trofeu cu Mihai și Elwira Petre și Lidia și Estera Buble, Jocul de Amuletă a fost extrem de obositor pentru toți participanții.

Câștigătorii au fost răsplătiți și cu trei nestemate, în timp ce celelalte cupluri au primit câte o bijuterie. De asemenea, Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat și 1000 de euro.

ADVERTISEMENT