Life

Asia Express 2021, 3 noiembrie. Ce echipă a fost eliminată?

A început Cursa pentru Ultima Șansă. Una dintre cele 6 echipe rămase în competiția Asia Express riscă să plece acasă în ediția de miercuri, 3 noiembrie 2021.
03.11.2021 | 21:53
Asia Express 2021 3 noiembrie Ce echipa a fost eliminata
ADVERTISEMENT
03-11-2021
21:49

O echipă a părăsit Asia Express, la final de Georgia

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, s-au clasat pe ultimul loc în Cursa pentru Ultima Șansă. Parcursul lor se încheie odată cu filmările din Georgia. Piatra din cufăr a fost roșie. 

„Nu-mi pare rău de nimic. Nu pot să mă gândesc… totul are o limită. Să ajungem până aici este o mare realizare pentru noi”, a declarat celebrul chef. 

„A fost o zi în care mi-am fost frică, am lăsat-o pe mama în pace. De două zile îi era rău”, a completat Francesco. 

Lidia și Estera Buble, Elwira și Mihai Petre, precum și echipa formată din Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au primit pașaportul pentru Iordania.

Celelalte trei echipe, Eliza și Cosmin Natanticu, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, dar și Patrizia Paglieri și Francesco nu au fost atât de norocoși.

ADVERTISEMENT

Etapa a șaptea de pe Drumul Împăraților îi găsește pe cei din urmă într-o situație dificilă, asta pentru că sunt nevoiți să joace Cursa pentru Ultima Șansă.

Asia Express, cursa pentru ultima șansă. Care sunt cele 3 echipe care se duelează pentru un loc îm Iordania

Votul dur i-a făcut pe Eliza și Cosmin Natanticu să scoată armele și să lupte cu toate forțele pentru a rămâne în continuare în competiția Asia Express, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a declarat că de acum înainte se va comporta diferit cu participanții de pe Drumul Împăraților, asta pentru că nu mai vrea să fie drăguță.

„Eu o să trag, o să-i rup pe genunchi, dacă am intrat o să-i mănânc. Nu mai suport să fiu drăguță, mai ales cu oamenii care au dat în noi încontinuu.

ADVERTISEMENT

Nu au înțeles că jocul e joc și prietenia e prietenie, îmi pare rău de treaba asta, dar o să schimb foaia cu ei”, a spus Eliza Natanticu înainte de a afla voturile colegilor, scrie a1.ro.

„Le e frică de Mihai și Elwira Petre”, a completat la rândul său, soțul blondinei, Cosmin Natanticu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Cursa pentru Ultima Șansă, o ediție incendiară pentru concurenți

Cursa pentru Ultima Șansă se anunță a fi una dintre cele mai grele de până acum, dar și cu foarte multe ambiții la activ, asta pentru că fiecare echipă își dorește să plece mai departe în cursă.

Emoțiile sunt la cote maxime și pentru fanii emisiunii de la Antena 1, care au început să facă pariuri legat de concurenții care vor părăsi Asia Express.

Iordania, următoarea destinație de pe Drumul Împăraților, este destinată numai echipelor care știu să lupte pentru visele lor. Numai 5 dintre ele vor reuși să meargă mai departe alături de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT