Life

Asia Express 2021. Ce echipă a fost eliminată, înainte ca Drumul Împăraților să ajungă în Georgia

Ediția de miercuri, 20 octombrie 2021, de la Asia Express aduce o nouă etapă pentru concurenții de pe Drumul Împăraților.
20.10.2021 | 21:24
Asia Express 2021 Ce echipa a fost eliminata inainte ca Drumul Imparatilor sa ajunga in Georgia
Asia Express 2021. Ce echipă va fi eliminată în ediția de astăzi, 20 octombrie 2021. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
20-10-2021
20:56

Irina Fodor, dezamăgită de echipa formată din Zarug și Lorelei

Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express, le-a comunicat celor 6 echipe ajunse în careu care este motivul pentru care Zarug și Lorelei Bratu lipsesc, acela că cei doi refuză să se mai supună regulilor jocului. 

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă.

Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. 

Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei”, le-a spus Irina Fodor concurenților care vor pleca în Georgia. 

20-10-2021
20:45

Încă o echipă eliminată de la Asia Express

Drumul Împăraților continuă în Georgia, dar fără una dintre echipele de la Asia Express 4. Prezentatoarea Irina Fodor a transmit cine sunt concurenții care pleacă acasă. 

Este vorba de Zarug și Lorelei Bratu care nu s-au grăbit să ducă la bun sfârșit ultima probă din emisiune. 

„Nu cred că le place acest show. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Ei nu se grăbesc niciodată”, a declarat Irina Fodor. 

Încheierea filmărilor în Turcia aduce echipele în fața unei noi Curse pentru Ultima Șansă. Este vorba de trei echipe care luptă să treacă mai departe, în Georgia.

Probele sunt tot mai dificile, dar și lupta pentru marele premiu devine tot mai aprigă și asta o simt pe propria piele echipele de pe ultimele locuri.

ADVERTISEMENT

Cei care au ajuns zilele acestea ultimii la prezentatoarea Irina Fodor sunt echipele formate din Lorelei și Zarug, Patrizia Pagliri și fiul ei Francesco, dar și Lidia Buble și Estera.

Asia Express, cursa pentru ultima șansă. Cine e eliminat

Cele trei echipe trebuie să lupte cu toate armele și să demonstreze că-și merită locul în competiția Asia Express 4, difuzată la Antena 1.

ADVERTISEMENT

La polul opus, echipele care sunt salvate și se bucură de imunitate sunt cele din care fac parte Mihai Petre și soția sa, Elwira, Cosmin Natanticu și Eliza, precum și Emi și Cuza.

„Obiectivul meu e de a mă distra!”, a spus Zarug despre Cursa pentru Ultima Șansă, notează a1.ro. 

ADVERTISEMENT

„Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem”, a declarat la rândul ei Eliza Natanticu.

„A jucat la două capete!”, a fost replica lui Cuza când a aflat care a fost votul fostului jurat de la „Românii au talent”, Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Cursa pentru ultima șansă, deloc ușoară. Cine pleacă din show

Cele trei echipe care luptă în Cursa pentru Ultima Șansă sunt conștiente că lucrurile nu vor fi deloc ușoare, asta pentru că misiunile vor fi unele dificile.

Mai exact, concurenții de pe Drumul Împăraților au la dispoziție probe care au strânsă legătură cu recordurile turcești din Guinness Book.

Lupta este una acerbă, însă la final o echipă își va încheia traseul de la Asia Express. Cine este cea urmează să plece aflați în ediția de miercuri, 20 octombrie!

ADVERTISEMENT