Life

Asia Express 2021. Eliminare supriză înainte de marea finală. Update

Înainte de marea finală, fanii Asia Express vor asista la o eliminare surprinzătoare. În ediția de luni, 22 noiembrie, Irina Fodor va anunța ce echipă pleacă acasă.
21.11.2021 | 22:55
Asia Express 2021 Eliminare supriza inainte de marea finala Update
ADVERTISEMENT
22-11-2021
19:26

Echipa eliminată de la Asia Express

Doar 3 echipe vor rămâne în competiţie pentru a lupta pentru marele premiu de la Asia Express. Numele echipei care va pleca acasă se va afla în ediţia de luni seara. Puteţi vedea AICI ce s-a întâmplat pe 22 noiembrie la Asia Express şi cine sunt cei eliminaţi.

21-11-2021
21:18

A doua echipă care a primit o cutie cu o nestemată ascunsă

Lidia Buble și Estera sunt cea de-a doua echipă care a primit a doua cutie roșie de la Irina Fodor. Cele două riscă eliminarea dacă înăuntru se află o nestemată roșie. 

“Mie ciudă de mor, îmi vine să o sparg pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie.”, a spus Lidia Buble. “Plângem de ciudă!”, a completat-o Estera.

Deznodământul se lasă așteptat. Ultimul cufăr va ajunge în posesia unei echipe în ediția de luni, 22 noiembrie, când fanii Asia Express vor afla care cuplu este eliminat înainte de marea finală.

21-11-2021
20:54

Asia Express, 21 noiembrie 2021. Ce surpriză a adus emisiunea de duminică seara

Irina Fodor le-a explicat concurenților că în ediția de astăzi există un element-surpriză, anume cele trei cutii, iar una dintre ele conține o nestemată roșie, adică una care poate elimina echipa ce o primește.

„Am trei cutii, momentan vor sta la mine. Două dintre ele conțin pietre verzi, una are o nestemată roșie.

Ne vom vedea de mai multe ori în cursul acestei zile.

De fiecare dată, ultima echipă care ajunge la mine va trebuie să ia o cutie. La sfârșit vom vedea unde este piatra roșie”, a spus prezentatoarea TV.

La prima misiune, cei care au ajuns ultimii au fost Cosmin și Eliza Natanticu, așa că ei au trebuit să aleagă o cutie roșie, ei fiind primii în pericol de eliminare.

„Ne-am pregătit moral pentru ce urma”, a afirmat Eliza Natanticu.

Mihai Petre și Elwira au ajuns cei dintâi în cadrul probei, deși ei au plecat ultimii. Apoi au ajuns și Lidia Buble și Estera, dar și Cuza și Emi.

Sunt patru echipe rămase în joc în etapa finală din Asia Express – Drumul Împăraților una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

Duminică va avea loc o nouă ediție, începând cu 20:00, iar fanii emisiunii sunt deja anunțați că îi așteaptă un element surpriză.

ADVERTISEMENT

Astfel, este vorba despre faptul că în cadrul cursei din această seară, concurenții vor primi trei cutii cu nestemate, în spatele cărora se ascund posibile eliminări, relatează Antena 1.

Deocamdată, nu se știe care este rolul acestora în cursă sau cine este, de fapt, în pericol să fie eliminat, dacă va obține unul dintre aceste elemente surpriză.

ADVERTISEMENT

Dar toate aceste lucruri vor fi lămurite în cadrul emisiunii din această seară. Anunțul referitor la aceste posibile eliminări a creat desigur panică printre concurenți.

Elwira Petre: Presiunea este foarte mare

Elwira Petre declara că asupra lor este o presiune foarte mare și, mai mult decât atât, ea și soțul ei se simt într-un mare pericol de eliminare chiar și fără acest element surpriză al cutiilor cu nestemate.

ADVERTISEMENT

”Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol”, a spus Elwira Petre.

Așa cum ne-am obișnuit deja, probele pe care trebuie să le îndeplinească concurenții nu sunt deloc ușoare, și ele îi pun cu adevărat la încercare din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceștia vor avea parte de o locație faimoasă, mai precis de Rosh HaNikra, unde sunt grotele săpate în stâncă din Israel.

Ce altă probă au de trecut concurenții de la Asia Express

Totodată, concurenții de la Asia Express vor ajunge chiar și pe plajele de la Marea Mediterana, iar acolo vor avea de îndeplinit o probă ce pare chiar o joacă de copii la prima vedere.

Mai precis, cele patru echipe trebuie să construiască aici un castel de nisip înalt de un metru, drept tribut pentru castelele templierilor care au protejat Israelul acum nouă secole.

Despre această sarcină, Lidia Bubble mărturisea că i se pare o misiune foarte grea, mai ales că trebuie să petreacă mult timp în soare.

”Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era.

Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu. Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare”, mărturisea Lidia Buble.

ADVERTISEMENT