Life

O echipă, eliminată de la Asia Express – Drumul Împăraților. Probă complicată pentru concurenţi. Update

Trei echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu la Asia Express - Drumul Împăraților. Cosmin și Eliza Natanticu au fost eliminați după ce au ales cufărul cu piatra roșie.
22.11.2021 | 21:50
O echipa eliminata de la Asia Express  Drumul Imparatilor Proba complicata pentru concurenti Update
ADVERTISEMENT
22-11-2021
20:22

Cosmin și Eliza Natanticu au fost eliminați

În ediția cu numărul 38 a avut loc o nouă eliminare. Echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu a părăsit Asia Express – Drumul Împăraților. 

În ediția de duminică, cei doi au primit două cufere cu nestemate pentru că au ajuns ultimii de două ori. Cel de-al treilea cufăr l-au primit Lidia Buble și Estera. În final,  Cosmin și Eliza Natanticu au ales cufărul cu nestemata roșie și au părăsit competiția. 

“Pentru mine Asia Express a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Am stat alături de oameni minunați” a declarat Eliza printre lacrimi. 

ADVERTISEMENT
22-11-2021
19:53

Ce s-a întâmplat în ediţia din 22 noiembrie 2021 a Asia Express

Proba ediţiei din 22 noiembrie a Asia Express le-a dat bătăi de cap concurenţilor, testându-le nervii şi îndemânarea. Concurenţii au fost nevoiţi să umple un borcan cu mierea stoarsă dintrt-un fagure, apoi au plecat spre următoarea misiune.

Judecătorul probei i-a enervat pe Cuza şi pe Emi, care s-au plâns de exigenţa acestuia.

“Mata dacă faci business așa în România dai faliment! Ești nebun? Trebuie să pui jumate de borcan, apoi apă cu zahăr, din aia și amesteci”, a spus Cuza.

Totodată, Mihai şi Elwira Petre au dat peste un şofer al cărui tată era român. Concurenţii s-au amuzat copios cu acesta, el explicându-le că ştie câteva înjurături în română.

 După ce au umplut un borcan cu miere, echipele au plecat spre următoarea misiune.

ADVERTISEMENT

Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și rezistența psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure și pun concurenții la mare încercare.

Un nou element surpriză a fost introdus în această etapă. Trei cufere cu nestemate roșii sau verzi i-au așteptat pe concurenții care au ajuns, de-a lungul ediției de duminică, ultimii la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Provocare nouă pentru echipele de la Asia Express – Drumul Împăraților

Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe nevoite să aleagă câte un cufăr din cauza faptului că au ajuns pe ultimul loc, însă ce pietre ascund cuferele, telespectatorii pot afla în următoarele ediții. E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus surorile.

Diseară, 22 noiembrie, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu cele 4 echipe rămase în cursă, sub amenințarea cutiilor secrete.

ADVERTISEMENT

În acest moment al jocului, o singură cutie mai este disponbilă și va fi oferită ultimei echipe care ajunge la Irina Fodor în ediția de diseară. Ritmul competiției va fi, din acest motiv, extrem de tensionat: ”Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”.

Firul acțiunii îi va purta pe concurenți pe o distanță lungă, cu multe opriri, iar autostopul se va dovedi decisiv.

ADVERTISEMENT

Misiunile continuă prin tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați, dar și în Haifa, acolo unde vedetele vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești.

În această seară, o echipă va părăsi competiția Asia Express

Urmează cea mai strânsă cursă de până acum, o cursă în care determinarea, rapiditatea și puterea psihică a vedetelor vor fi puse la grea încercare: ”Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza.

ADVERTISEMENT

În această seară, o echipă va părăsi competiția.

Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele patru echipe care vor continua să își depășească limitele diseară, în ultima etapă a competiției Asia Express- Drumul Împăraților. Cum se vor descurca vedetele cu provocările dure ale show-ului, telespectatorii pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

ADVERTISEMENT