Life

Asia Express, ediția din 9 noiembrie. Locul incredibil în care a avut loc Jocul de Amuletă. Ce echipă a câștigat

Jocul de Amuletă a fost extrem de solicitant pentru cei șase concurenți. Vedetele au făcut un extraordinar efort fizic. În plus au înfruntat și temperaturi extreme.
09.11.2021 | 21:00
Asia Express editia din 9 noiembrie Locul incredibil in care a avut loc Jocul de Amuleta Ce echipa a castigat
Irina Fodor și concurenții de la Asia Express în ediția din 9 noiembrie. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
09-11-2021
18:59

Cine a câștigat al doilea Joc de Amuletă din Iordania

În ediția 32 a sezonului 4 din Asia Express a avut loc un Joc de Amuletă foarte solicitant. Cele trei echipe s-au întrecut pentru a câștiga diamante și premiul de 1000 de euro.

Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu și Lidia și Estera Buble s-au întrecut în cel mai jos punct de uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. 

Proba la care au fost supuși le-a testat concurenților forța fizică, rezistența, răbdarea și rapiditatea. În final cei mai buni au fost Eliza și Cosmin Natanticu, ei fiind recompensați și cu trei diamante. Celelalte două echipe au primit câte o bijuterie.

Concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților au ajuns într-un loc foarte spectaculos din Iordania. În cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării.

Aici, cele trei echipe calificate la Jocul de amuletă vor avea parte de probe foarte solicitante. Pe lângă efortul fizic pe care toți concurenții sunt obligați să-l facă, aceștia vor înfrunta și temperaturi extreme.

ADVERTISEMENT

Trei cupluri luptă pentru Amuletă. Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu și Lidia și Estera Buble.

Asia Express, ediția din 9 noiembrie. Locul incredibil în care va avea loc Jocul de Amuletă

Ediția din 9 noiembrie va fi una extrem de spectaculoasă. Concurenții de la Asia Express – Drumul Împăraților se vor întrece în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre, Cosmin și Eliza Natanticu și Lidia și Estera Buble sunt cei care s-au calificat în al doilea Joc de Amuletă din Iordania. Aceștia vor încerca să câștige diamantele dar și un premiu în bani, de 1000 de euro, pe malul Mării Moarte.

Cosmin și Eliza Natanticu s-au calificat după ce în ediția precedentă au ajuns la Irina Fodor primii.

ADVERTISEMENT

“Nu ne vine să credem”, au spus cei do la Antena 1. 

Locul doi a fost ocupat de Mihai și Elwira Petre, așa că și ei s-au calificat pentru Jocul de Amuletă.  Aceștia au fost urmați de surorile Buble.

“Echipele calificate la jocul de mâine vor avea parte de un avantaj care în această cursă va fi unul substanțial. Ăsta era momentul să vă grăbiți. Sunteți a treia echipă care s-a calificat la Jocul de Amuletă. Primele trei echipe intră în joc”, le-a anunțat Irina Fodor pe surorile Buble.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei echipe au primit și un premiu. Cazare pentru o noapte.

Echipele se înfruntă pe malul Mării Moarte

Întrecerea pentru amuletă se anunță una extrem de dificilă. Concurenții sunt obligați să depună efort fizic, în plus temperaturile sunt extrem de ridicate.

“Foarte, foarte cald. Cred că dis de dimineață au fost 40 de grade. Simți că iei foc!”, vor spune concurenții.

“Te afundai în nămol! Picai și depuneai un efort imens. Simțeam că îmi iau foc picioarele, era îngrozitor”, au spus alții.

De asemenea participanții la Asia Express vor face și câteva dezvăluiri în fața colegilor.

ADVERTISEMENT