Life
notix pixel id

Ce spun fanii Asia Express după ce Cosmin şi Eliza Natanticu au fost eliminaţi: “Nu a fost corect”

Cosmin Natanticu şi soţia sa, Eliza, sunt ultima echipă eliminată de la Asia Express. Fanii emisiunii au reacţionat după ce aceştia au părăsit competiţia înainte de marea finală.
22.11.2021 | 22:44
Ce spun fanii Asia Express după ce Cosmin şi Eliza Natanticu au fost eliminaţi:
Eliza şi Cosmin Natanticu au fost eliminaţi de la Asia Express. Fanii emisiunii au reacţionat pe Facebook
ADVERTISEMENT

Cosmin şi Eliza Natanticu au fost ghinioniştii ediţiei din 22 noiembrie a Asia Express – Drumul Împăraţilor. Piatra roşie, care aduce eliminarea din competiţie, a fost într-una din cuferele lor, iar cei doi au părăsit competiţia.

De la eliminare s-au salvat surorile Buble, Cuza şi Emi, care, alături de Mihai şi Elwira Petre vor continua în concurs şi se vor lupta pentru marele premiu.

Fanii Asia Express au reacţionat pe Facebook imediat ce au auzit de eliminarea “Natanticilor”. Unele comentarii au acuzat “favoritisme”, în timp ce altele felicitau pe cei rămaşi în concurs.

ADVERTISEMENT

Reacţia fanilor Asia Express după eliminarea soţilor Natanticu

Au fost unii telespectatori care s-au bucurat că Emi şi Cuza au rămas în competiţie:

“Mă bucur că au rămas băieții, dar îmi pare rău că au plecat Natanticii”

“Bravo băieți, v-am ținut pumnii!”

“Mă bucur petru băieţi, mare noroc!”

Au fost şi voci care au acuzat faptul că Lidia şi Estera Buble au fost avantajate, exprimându-şi, totodată, regretul pentru eliminarea familiei Natanticu.

“Bublele au fost favorizate, au avut un plic sub cufăr, au ştiut ce trebuie să aleagă. Nu a fost corect”.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău pentru Natantici, îmi doream surorile să plece că sunt prefăcute, rele”, sunt câteva din comentariile postate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii de la Antena 1.

Când are loc finala Asia Express 2021

Doar trei echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu de la Asia Express 2021. Mihai şi Elwira Petre, Lidia şi Estera Buble, Cuza şi Emi, sunt concurenţii care au şansa de a pune mâna pe premiul de 30.000 de euro. Finala va fi difuzată de Antena 1 duminică, 28 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Acesta este cel de-al patrulea sezon al emisiunii. Concurenţii au străbătut patru ţări în cursa lor pentru câştigarea competiţiei: Turcia, Georgia, Iordania şi Israel. Irina Fodor a fost prezentatoarea show-ului, înlocuind-o pe Gina Pistol, care a devenit de curând mămică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri