Life

Asia Express, ediția din 10 octombrie. Tensiuni între Zarug și Adriana Trandafir: „E război declarat pe față”

Asia Express, ediția din 10 octombrie. Adriana Trandafir și Zarug au avut parte de tensiuni în cadrul ediției de duminică seara.
11.10.2021 | 10:48
Asia Express editia din 10 octombrie Tensiuni intre Zarug si Adriana Trandafir E razboi declarat pe fata
ADVERTISEMENT

În ediția din 10 octombrie a emisiunii Asia Express, Adriana Trandafir și Mihai Zarug au avut parte de tensiuni. Lorelei și coechipierul ei le-au enervat la culme pe îndrăgita actriță și fiica ei, Maria Speranța.

Și echipa formată din Mihai și Elwira Petre le-a încurcat pe cele două concurente. Cele trei echipe au ajuns la timp la Irina Fodor, calificându-se pentru Jocul de Amuletă.

ADVERTISEMENT

Asia Express, ediția din 10 octombrie. Tensiuni între Zarug și Adriana Trandafir

Adriana Trandafir și Zarug au avut un conflict în cadrul ediției de duminică, 10 octombrie, a reality show-ului Asia Express. Concurenții au fost nevoiți să învețe dansul dervișilor, care a fost imediat pe placul concurenților.

După aceea, a urmat o misiune destul de grea, anunțată de Irina Fodor. Strategia lui Zarug a provocat neînțelegeri între el și Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre voi va merge să țină un sac de sfoară, este un sac greu, trebuie să reziste cu el cât mai mult. În momentul în care îl scapă, pierde jocul.

Celălalt va trebui să facă piruetele timp de 10 secunde. De asemenea, cel care dansează trebuie să găsească o figurină asemănătoare cu cele de lângă mine”, a spus Irina Fodor în cadrul ediției difuzate duminică.

ADVERTISEMENT

Fiica Adrianei Trandafir este cea care a dat startul luptei dintre echipa ei și a celei formate din Zarug și Lorelei Bratu. Maria Speranța a pus prima greutate pe sacul lui Zarug, concurentul fiind deranjat de acest gest.

„La mine ai venit, nemernico! Da` nu te prind eu. (….) Vrei să ne jucăm, păi ne jucăm”, i-a spus Zarug tinerei. După aceea, acesta i-a strigat colegei sale să pună o greutate pe sacul Adrianei Trandafir: „Greutate la Adriana”, i-a spus Zarug coechipierei lui.

ADVERTISEMENT

„I-am spus ca o răzbunare și glumă să îi pună Adrianei, se pare că vrea greutățile noastre”, a mai spus Zarug în legătură cu gestul său.

Adriana Trandafir nu a interpretat gestul lui Zarug ca pe o glumă, declarându-i război. „Asta este răzbunare pe față, dacă vor război o să fie război”, a declarat actrița.

„Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie. Faptul că numai mie mi-a pus Lorelei greutăți, asta înseamnă că pentru mine și-au semnat condica de reclamații. Asta e război declarat pe față”, a mai spus Adriana Trandafir.

Cine a câștigat Jocul de Amuletă

Lorelei & Zarug, Mihai & Elwira Petre, Adriana & Maria Speranța Trandafir au intrat în Jocul de Amuletă în ediția Asia Express  difuzată duminică seara. Echipa câștigătoare beneficiază de un avantaj la următoarea misiune și de 1.000 de euro.

Deloc surprinzător, Mihai și Elwira Petre au fost câștigătorii de la Jocul de Amuletă. Cei doi au mai câștigat și alte jocuri de la începutul competiției, fiind printre cele mai apreciate echipe.

„Eu cred că această amuletă a fost câștigată de ea, exclusiv. Se va bucura de ea integral!”, a spus Mihai Petre despre soția sa.

„Eu nu sunt fericită pentru că a câștigat Mihai Petre, ci pentru că a pierdut Zarug”, a intervenit Adriana Trandafir.

„Se bucură degeaba pentru că noi am avut numai de câștigat în urma experienței ăsteia, dar și prin faptul că ne-am mai depășit o limită fizică și mentală, și prin faptul că am ajuns pentru prima oară la Jocul de Amuletă”, a fost răspunsul lui Zarug.

Însă Adriana Trandafir nu s-a oprit, așa că i-a mai dat adversarului său o replică.

„La jocul ăsta am văzut cât venin și ură se ascunde sub zâmbetul ăsta perlat. (…) Eu pentru mine sunt câștigătoare”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: