Life

Asia Express, ediția din 12 octombrie. Cine a câștigat a doua imunitate

Elwira și Mihai Petre au reușit să câștige a doua imunitate a etapei. Înaintea cursei trei echipe s-au luptat pentru amuleta pusă în joc în ediția 16 de Asia Express.
12.10.2021 | 23:30
Asia Express editia din 12 octombrie Cine a castigat a doua imunitate
Asia Express, ediția din 12 octombrie. Cine a câștigat a doua imunitate. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
12-10-2021
20:27

Elwira și Mihai Petre au obținut imunitatea

Elwira și Mihai Petre au fost primii concurenți care au ajuns la Irina Fodor, după o cursă extrem de dificilă. Cei doi au câștigat imunitatea.

Potrivit regulamentului aceștia au beneficiat de o zi relaxantă la un hotel și nici nu vor intra în Cursa pentru Ultima Șansă. 

Când a aflat că a câștigat a doua imunitate a etapei soția Elwira Petre a început să plângă. 

Lorelai și Zarug au avut parte de o experiență nemaipomenită în ediția 16 de Asia Express. Cei doi concurenți care au câștigat imunitatea în ediția trecută s-au bucurat de o plimbare de vis cu balonul în Cappadocia.

Ziua nu a fost însă lipsită de evenimente neașteptate.

În acest timp, trei echipe s-au luptat pentru a obține o nouă amuletă.

Asia Express, ediția din 12 octombrie. Cine a câștigat a doua imunitate

Lorelai și Zarug au avut parte de o zi minunată. După ce au câștigat prima imunitate a etapei și s-au bucurat de o seară liniștită la hotel, dar și de o cină îmbelșugată, au avut parte și de o aventură pe cinste. O călătorie cu balonul cu aer cald.

ADVERTISEMENT

Pentru asta au fost obligați să se trezească cu noaptea în cap, la 2.00. Afară ploua torențial și inițial cei doi au crezut că nu se vor mai putea plimba cu balonul.

“Am dormit până la orele 2 pentru că la această imunitate superbă am câștigat o plimbare cu balonul în Cappadocia”, a declarat Zarug.

ADVERTISEMENT

După o călătorie cu autocarul cei doi au ajuns la destinație.

“Ce peisaj frumos! Mi-am adus aminte de toate ilustratele astea și atunci am realizat că suntem într-unul din locurile din cartea poștală. Eu în Asia Express trăiesc experiențe la care nu m-aș fi gândi vreodată să le fac. Eram cu răsuflarea tăiată” , a spus Zarug

Cine a câștigat amuleta norocoasă

Trei echipe au intrat în Jocul de Amuletă din ediția cu numărul 16 din Asia Express Drumul Împăraților. Patrizia și Francesco Paglieri, Eliza și Cosmin Natanticu și Elwira și Mihai Petre au încercat să obțină amuleta într-un joc foarte solicitant. Concurenții au fost obligați să lucreze legați unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

În final, câștigătorii au fost Elwira și Mihai Petre, care au fost răsplătiți și cu o plimbare cu balonul. Apoi, cei doi au stabilit ordinea în care au pornit ceilalți concurenți în cursa pentru imunitate.

Surprizele au continuat pentru concurenții de la Asia Express. Prima probă a cursei pentru imunitate i-a mirat pe toți. Aceștia au fost obligați să taie ceapă și să colecteze lacrimile într-un vas.

ADVERTISEMENT