Life

Asia Express, ediţia din 13 octombrie 2021. Connect-R şi Shift, eliminaţi – Update

Asia Express, ediția din 13 octombrie 2021. Adriana Trandafir a primit critici din partea lui Zarug înainte de cursa pentru ultima șansă, pe care a reuşit să o câştige până la urmă. În schimb, Shift şi Connect-R au fost eliminaţi.
13.10.2021 | 23:05
Asia Express editia din 13 octombrie 2021 ConnectR si Shift eliminati  Update
ADVERTISEMENT
13-10-2021
20:54

O nouă eliminare la Asia Express: Connect-R şi Shift au părăsit emisiunea

Connect-R şi Shift au pierdut cursa pentru ultima şansă şi au fost eliminaţi. Echipele Adriana Trandafir / Maria Speranţa şi Cosmin / Eliza Natanticu s-au salvat şi merg în următoarea etapă a Asia Express.

În ediția din 13 octombrie 2021 a emisiunii Asia Express, Zarug a criticat-o dur pe Adriana Trandafir. Cei doi s-au certat chiar înainte de cursa pentru ultima șansă.

Îndrăgita actriță s-a plâns de faptul că i-a fost foarte greu să găsească un loc în care să se cazeze. Zarug a pus-o la zid după ce a auzit declarațiile vedetei

ADVERTISEMENT

Lorelei Bratu și Zarug au câștigat imunitatea în ediția precedentă a reality show-ului de la Antena 1. Cei doi s-au bucurat de mesele festive și de o plimbare cu balonul în Cappadocia.

Asia Express, ediţia din 13 octombrie 2021. Critici pentru Adriana Trandafir înainte de cursa pentru ultima şansă

Înainte de cursa pentru ultima șansă, Zarug și Adriana Trandafir au avut parte de tensiuni. Concurentul a criticat-o pe actriță, spunându-i că mereu se plânge pentru a atrage mila celorlalți.

ADVERTISEMENT

Declarația a venit după ce Adriana Trandafir le-a spus celorlalți cât de grea a fost găsirea cazării pentru ea și fiica ei, Maria Speranța.

Zarug nu s-a mai putut abține și a făcut câteva comentarii la adresa fostei concurente de la Te Cunosc de Undeva. Acesta i-a spus vedetei că încearcă să se victimizeze pentru a nu fi votată de ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are mereu câte o poveste tristă pe care toți o avem, toți trecem prin aceleași greutăți. Nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele…

În momentul în care vii la careu și îți pui problemele la înaintare, acest lucru face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți îi face să nu vă voteze. E o formă de manipulare emoțională care mie nu-mi place.

ADVERTISEMENT

Urăsc nedreptatea (…), mila e ceva ce disprețuiesc profund, cerșitul de milă cu orice ocazie mi se pare o dovadă de lipsă de caracter”, a spus Mihai Zarug la Asia Express, în ediția din 13 octombrie 2021.

Actrița a încercat să se apere și i-a spus lui Zarug că nu încearcă să se victimizeze. „Noi nu am venit aici ca să cerșim milă”, i-a spus aceasta.

În continuare, Zarug și-a menținut opinia despre Adriana Trandafir. „Adriana este o fântână constantă de lacrimi într-un demers egoist de a-i face pe ceilalți să se simtă vinovați și să n-o voteze. Sincer, m-am săturat de asta!”, a mai spus el.

Și alți concurenți sunt de părere că Adriana Trandafir încearcă să atragă mila celorlalte echipe.

„Simțim că le-am protejat de foarte multe ori”, a spus Mihai Petre despre Adriana Trandafir și Maria Speranța.

ADVERTISEMENT
Tags: