Life

Asia Express, ediția din 2 noiembrie. Ce echipă a câștigat jocul de amuletă? Update

Asia Express, ediția din 2 noiembrie. Mihai și Elwira Petre vor fi rivali la jocul pentru amuletă. Echipele se vor lupta în noua formulă.
02.11.2021 | 21:41
Asia Express editia din 2 noiembrie Ce echipa a castigat jocul de amuleta Update
ADVERTISEMENT
02-11-2021
19:35

Jocul de amuletă din Georgia, câștigat de o echipă surpriză

Ediția de marți, 2 noiembrie 2021, i-a pus pe concurenți în fața unei provocări inedite, după ce Irina Fodor a sugerat schimbarea membrilor din echipe. În felul acesta Elwira Petre a concurat cu Lidia Buble, Cosmin Natanticu cu Mihai Petre și Eliza Natanticu cu Estera Buble. 

Echipa care a ieșit învingătoare și a pus mâna pe a doua imunitate din Georgia a fost cea formată din Elwira și Lidia Buble. Cele două au fost felicitate de toată lumea, dar mai ales de coregraful Mihai Petre, care s-a bucurat de reușita soției. 

Cele două au primit din partea producătorilor de la Asia Express 4 1.000 de euro și un avantaj la următoarea probă. 

În ediția din 2 noiembrie 2021 a emisiunii Asia Express, Mihai și Elwira Petre vor fi rivali la jocul pentru amuletă.

Emi și Cuza au câștigat imunitatea în ediția de luni seară. Cei doi prieteni și membri ai trupei Noaptea Târziu au primit un pașaport de trecere spre a opta etapă a competiției. Astfel, aceștia nu vor putea fi votați în cursa pentru ultima șansă: „Mergem în Iordania!”

ADVERTISEMENT

Noua ediție a reality show-ul de la Antena 1 vine cu noi surprize și momente de suspans pentru telespectatori.

Asia Express, ediția din 2 noiembrie. Echipele vor disputa jocul pentru amuletă

În ediția difuzată luni seară, echipele au fost reconfigurate. Concurenții au avut ocazia să lupte alături de cei care le-au fost, până acum, rivali.

ADVERTISEMENT

Componența echipelor de aseară a fost următoarea: Cosmin Natanticu/ Mihai Petre, Estera Buble/ Eliza Natanticu, Patrizia Paglieri/ Adriana Trandafir, Lidia Buble/ Elwira Petre și Maria Speranța/ Francesco Paglieri.

Asia Express vine cu surprize și în ediția de marți, 2 noiembrie. Mihai și Elwira Petre vor fi rivali în jocul pentru amuletă.

ADVERTISEMENT

Lupta se va da între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble, într-un joc în care forța și coordonarea concurenților sunt importante.

Unul dintre coechipieri va oferi informații prin intermediul unui walkie-talkie, iar celălalt va căuta răspunsuri la întrebările adresate de coleg într-o peșteră.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată, Mihai Petre și soția lui vor fi rivali într-un joc de amuletă. Lidia Buble a dezvăluit că cea mai mare temere a sa este să nu-și dezamăgească coechipiera, pe Elwira Petre.

„Pare imposibil ce zice Irina! Cea mai mare teamă a mea e să nu o dezamăgesc pe Elwira. Îmi doresc să fie la fel de mulțumită de mine cum este de Mihai”, spune Lidia Buble.

Una dintre probe constă în prepararea unui desert tradițional din Georgia de către concurenți. Misiunea nu este atât de simplă, întrucât vor fi nevoiți să treacă prin mai multe etape.

Echipele vor rămâne în aceeași formulă și vor continua lupta în ediția de diseară, difuzată de la 20:30, la Antena 1.

Ediția de luni seară a emisiunii a fost urmărită în număr mare de telespectatori. Show-ul s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât și la nivel urban.

ADVERTISEMENT