Life

Asia Express, ediția din 25 octombrie. Cine a câștigat prima imunitate din Georgia

Adriana și Maria Speranța Trandafir au câștigat prima imunitate pusă în joc în Georgia. Cu o zi înainte, amuleta a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre.
25.10.2021 | 21:47
Asia Express editia din 25 octombrie Cine a castigat prima imunitate din Georgia
ADVERTISEMENT
25-10-2021
18:43

Adriana și Maria Speranța Trandafir au câștigat prima Imunitate în Georgia

Trei cupluri s-au luptat pentru prima Imunitate în Georgia. La finalul unei probe solicitante aceasta a fost câștigată de  Adriana și Maria Speranța Trandafir. Aceasta este prima echipă calificată în etapa următoare. 

Nu vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă și vor primi o noapte de cazare, mâncare și 100 de euro pentru a se putea plimba. 

“A fost ucigător, te omoară fiecare secundă. Am muncit așa mult și ne-am dorit asta foarte tare”, au declarat Adriana și Maria Speranța.

Cele șase cupluri rămase în competiție se vor întrece într-o nouă etapă în Georgia, a doua țară de pe traseul sezonului 4 al cunoscutei competiții Asia Express.

În prima etapă care a avut loc în Georgia, jocul de amuletă a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre, iar acest lucru le oferă un avantaj în cursa pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

Vedetele vor avea din nou parte de noi probe provocatoare.

Asia Express, ediția din 25 octombrie. Cine va câștiga prima imunitate din Georgia

Cele șase cupluri rămase în competiție vor încerca să facă față provocărilor extreme pentru a câștiga prima imunitate în Georgia. Aceasta îi scapă pentru o zi de toate greutățile.

Primele trei echipe care vor ajunge la steag vor avea ocazia să joace un joc nu tocmai ușor, Jenga. Cuplul care va termina primul proba are toate șansele să câștige și prima imunitate din Georgia, a doua țară de pe traseul sezonului 4 al cunoscutei competiții Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat Jocul de amuletă

În ediția 22 din sezonul 4 Asia Express cele șase cupluri rămase în competiție au avut parte de noi experiențe și situații absolut imprevizibile.

Șase concurenți au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul de Amuletă. Adriana și Maria Speranța Trandafir, Cuza și Emi, și Mihai și Elwira Petre. Pentru toți a fost extrem de greu, fiind într-o țară nouă.

ADVERTISEMENT

Concurenții au avut nevoie de răbdare, dexteritate și multă ambiție pentru a putea încheia cu succes probele la care au fost supuși. Cei mai rapizi au fost  din nou, Mihai și Elwira Petre.

“Mi-am acceptat înfrângerea cu fruntea sus. Am scăpat și de a șasea amuletă”, a spus Adriana Trandafir la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“Ne așteptam cu toții să câștige Mihai. Superman cred că ar fi invidios pe el”, au glumit și ceilalți concurenți.

Dintre cele nouă cupluri plecate la drum au mai rămas doar șase, celelalte fiind eliminate. Cei care au rămas sunt: Adriana și Maria Speranța Trandafir, Cuza și Emi, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza. 

Cei care au părăsit competiția au fost Connect-R și Shift, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, și Lorelei și Zarug,

ADVERTISEMENT