Life

Asia Express, ediția din 26 octombrie. Patrizia Paglieri și Francesco au obținut a doua Imunitate din Georgia

Concurenții de la Asia Express au primi noi misiuni dificile și au avut de depășit obstacole la care nu se așteptau. A doua Imunitate din Georgia a fost câștigată de Patrizia Paglieri și Francesco. Lidia Buble și Estera au luat amuleta.
26.10.2021 | 23:58
Asia Express editia din 26 octombrie Patrizia Paglieri si Francesco au obtinut a doua Imunitate din Georgia
ADVERTISEMENT
26-10-2021
20:55

Patrizia Paglieri și Francesco au câștigat a doua Imunitate

Mihai & Elwira Petre, Cuza & Emi, Lidia Buble & Estera, Cosmin & Eliza Natanticu și Patrizia Paglieri & Francesco au fost cele șase echipe care au plecat în cursa pentru Imunitate. După un traseu dificil și probe extenuante, cei mai rapizi au fost Patrizia Paglieri și Francesco. 

Aceștia au reușit să ajungă primii la Irina Fodor, astfel au primit o noapte de cazare la hotel. Este pentru prima dată când cei doi reușesc să câștige Imunitatea.

26-10-2021
18:37

Lidia Buble și Estera au luat a doua amuletă

Lidia Buble și sora sa au reușit să câștige a doua amuletă pusă în joc de când au ajuns în Georgia. Astfel, au beneficiat și de avantaj în proba următoare. 

Cosmin și Eliza Natanticu, Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai și Elwira Petre au fost echipele care au intrat la Jocul de Amuletă din ediția 24 a sezonului 4 Asia Express. 

Noi provocări pentru concurenții de la Asia Express Drumul Împăraților. Pentru a obține a doua imunitate pusă în joc, aceștia vor fi obligați să parcurgă un traseu dificil de aproape șase ore pentru a reuși să îndeplinească ultima misiune.

Misiunea lor este cu atât mai dificilă, cu cât vor întâmpina obstacole neprevăzute. O avalanșă.

ADVERTISEMENT

Prima imunitate din Georgia a fost obținută de Adriana și Maria Speranța Trandafir.

Asia Express, ediția din 26 octombrie. Obstacol neprevăzut în calea concurenților

O nouă zi dificilă îi așteaptă pe concurenții de la Asia Express. Aceștia vor avea de străbătut un drum foarte dificil pe teritoriul Georgiei, de aproape șase ore, pentru a putea ajunge la ultima misiune anunțată de Irina Fodor.

Mai mult, drumul va fi blocat și de o avalanșă. Pentru unii traseul a fost extrem de dificil.

“Mi s-a făcut greață, îmi era rău în mașină, iar la un moment dat am văzut drumul blocat. Pentru mine a fost un coșmar acest drum”, va spune Francesco.

ADVERTISEMENT

Și de această dată vor exista momente în care vor ieși scântei între concurenți.

“Jocul s-a transformat într-o luptă. Asta cred că a fost cea mai grea amuletă de până acum și la propriu și la figurat. Părea să fie distractiv, dar de la un moment dat nu a mai fost deloc!”, va declara Estera.

Adriana Trandafir și fiica ei au luat prima Imunitate

Adriana și Maria Speranța Trandafir au reușit să câștige prima imunitate pusă în joc în Georgia. De altfel, aceasta a fost și prima pe care au luat-o de când a început Asia Express Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

“Îi mulțumesc Mariei Speranța pentru încurajări, fără ea nu aș fi putut să fac nimic! Nu aș fi crezut că este atât de puternică și curajoasă”, a spus Adriana Trandafir la Antena 1, după ce a aflat că a câștigat.

Astfel, cele două nu vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă.

Echipele s-au luptat și pentru a se califica în cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia. După ce au avut de îndeplinit misiuni dificile și s-au confruntat cu tot felul de situații neprevăzute, de această dată patru echipe vor lupta pentru amuleta mult râvnită. Este vorba despre: Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira și Cosmin și Eliza Natanticu.

ADVERTISEMENT