Life

Asia Express, ediția din 27 octombrie. Cosmin și Eliza Natanticu salvați de diamantul verde

Trei echipe au participat în Cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express Drumul Împăraților. Cosmin și Eliza Natanticu au fost la un pas de a părăsi competiția, dar au fost salvați de diamantul verde.
27.10.2021 | 23:52
Asia Express editia din 27 octombrie Cosmin si Eliza Natanticu salvati de diamantul verde
ADVERTISEMENT
27-10-2021
20:51

Cosmin și Eliza Natanticu la un pas de a părăsi Asia Express

Lupta între cele trei echipe pe traseu a fost crâncenă fiecare dorindu-și să meargă mai departe.  

“Nici nu știu cu ce se pleacă din Georgia. Cu avion sau mașină”, a spus Cosmin.

Mihai și Elwira Petre au ajuns primii la Irina Fodor. Pentru ei a fost prima Cursă pentru Ultima Șansă. Aceștia au fost urmați de Cuza și Emi.

Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns pe ultimul loc în Cursa pentru Ultima Șansă și au fost la un pas de a pleca acasă în ediția 25 a sezonului 4. Soarta le-a fost decisă de culoarea diamantului. De această dată Nestematul Puterii a fost verde, așa că vedetele își vor continua cursa la Asia Express. 

 

27-10-2021
17:52

Cine participă la Cursa pentru Ultima Șansă

Trei cupluri se luptă pentru a se salva de la o posibilă eliminare. În prima Cursă pentru Ultima Șansă din Georgia au pornit Mihai și Elwira, Emi și Cuza și Cosmin Natanticu și soția lui Eliza (aceștia fiind votați de ceilalți concurenți).

“Este o răsturnare de situație. Echipele care nu au avut până acum imunitate și pe care le vedeam mai slabe au câștigat, iar noi suntem cei care stăm la zid și ne așteptăm verdictul”, a spus Lidia Buble.

 

 

O nouă zi complicată și plină de provocări îi așteaptă pe concurenții de la Asia Express. Șase vedete vor face tot ce le stă în putere pentru a ajunge primii la Irina Fodor în Cursa pentru Ultima Șansă și astfel să-și securizeze poziția în cadrul unuia dintre cele mai solicitante show-uri.

O echipă ar putea pleca acasă la finalul zilei. Totul depinde de culoarea diamantului din cutia securizată.c

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri și Francesco alături de Adriana Trandafir și Maria Speranța nu vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă, după ce au câștigat Imunitatea.

Asia Express, ediția din 27 octombrie. O echipă ar putea să fie eliminată

Încă o echipă ar putea părăsi Asia Express după Cursa pentru Ultima Șansă. Dintre cele patru echipe rămase în concurs, doar trei sunt în pericol. Mihai Petre și Elwira, Emi și Cuza, Eliza și Cosmin Natanticu, Lidia și Estera Buble vor face tot ce pot pentru a încheia misiunea din Kutaisi pe primul loc.

ADVERTISEMENT

În Cursa pentru Ultima Șansă vor participa două cupluri de vedete ce ajung pe ultimul loc la Irina Fodor, iar o a treia va fi votată de concurenți.

“Toată lumea a votat fără resentimente. Echipele ce participă sunt foarte puternice. Diferența o vor face mici detalii sau chiar norocul”.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri și Francesco alături de Adriana Trandafir și Maria Speranța nu vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă, după ce au câștigat Imunitatea și s-au calificat în etapa etapa următoare.

Ultima Imunitate, câștigată de Patrizia Paglieri și Francesco

A doua Imunitate pusă în joc în Georgia a fost câștigată de Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. A fost pentru prima dată când aceștia au reușit să câștige Imunitatea de când au intrat în concurs.

ADVERTISEMENT

“A fost cursa vieții. Am alergat și nici nu am realizat că alergam, atât de fericită eram. A fost o zi halucinantă. Nu se compară nimic cu momentul când știi că tu, prin forțele tale, ai câștigat imunitatea în fața a cinci echipe. Nu pot să descriu sentimentul”, a declarat Patrizia Paglieri la Antena 1. 

“A fost cel mai fericit moment de până acum din Asia Express!”, a adăugat Francesco.

Cei doi au petrecut o seară liniștită în compania Adrianei Trandafir și a fiicei acesteia, cele care câștigaseră prima Imunitate pusă în joc în Georgia.

ADVERTISEMENT