Life

Asia Express, ediția din 29 septembrie. Alexandra Ungureanu și mama ei, eliminate

Alexandra Ungureanu și mama ei sunt primele concurente care părăsesc Asia Express Drumul Împăraților.
30.09.2021 | 00:03
Asia Express editia din 29 septembrie Alexandra Ungureanu si mama ei eliminate
ADVERTISEMENT
29-09-2021
21:02

Prima eliminare de la Asia Express 4

Primele concurente care au părăsit competiția au fost Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca. Acestea au terminat ultimele Cursa pentru Ultima Șansă, iar Irina Fodor a scos din cutie diamantul roșu. 

Rezultatul a fost destul de previzibil în condițiile în care competiția este una destul de dură, iar mama vedetei a avut probleme în mai multe rânduri. În timpul competiției, Alexandra a plâns de mai multe ori considerând că și-a pus mama în pericol. 

“Sunt foarte mândră de mama pentru tot ce a făcut aici”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă, în cea de-a 9-a ediție Asia Express, sezonul 4.

La final o echipă ar putea părăsi competiția, dacă diamantul din cutia securizată va fi roșu.

Cele trei echipe care luptă pentru a rămâne în competiție sunt Alexandra și Anca Ungureanu, Cosmin și Eliza Natanticu și Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT

Asia Express, ediția din 29 septembrie. Trei echipe în pericol de eliminare

O nouă zi, o nouă cursă pentru vedetele de la Asia Express Drumul Împăraților. În ediția a 9-a a emisiunii are loc Cursa pentru Ultima Șansă, la capătul căreia o echipă ar putea pleca acasă. Soarta acesteia este decisă de culoarea diamantului care se află în cutia securizată. Dacă diamantul este roșu, concurenții sunt eliminați. Dacă diamantul este verde, vedetele își continuă cursa.

Primele două echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor cu o zi înainte. A treia echipă a fost votată de concurenți.

ADVERTISEMENT

Echipa care a ajuns ultima cu o seară înainte a fost formată din Alexandra și Anca Ungureanu, în timp ce penultima a fost cea alcătuită din Cosmin și Eliza Natanticu. Ultima echipă a fost decisă prin vot.

Asta după ce prezentatoarea a schimbat regulile și a decis să nu mai anunțe ordinea sosirii fiecărei echipe.

ADVERTISEMENT

În final Elwira și Mihai Petre au avut 3 voturi al fel ca și Adriana Trandafir și Maria Speranța. Echipa care a plecat în Cursa pentru Ultima Șansă a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre, pentru că ei s-au clasat pe o poziție mai proastă cu o zi înainte.

Pentru Elwira și Mihai Petre a fost o zi deosebit de grea, iar în final dansatoarea nu s-a mai abținut și a izbucnit în lacrimi. Era ziua fetelor lor, iar ei nu au putut să le audă nici măcar câteva clipe la telefon.

ADVERTISEMENT

Au existat două echipe imune care nu au putut să fie votate. Connect-R și Shift și Zarug și Lorelai.

Vedetele care luptă pentru marele premiu

Vedetele care au acceptat să participe la Asia Express Drumul Împăraților sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Zarug și Lorelai, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

ADVERTISEMENT