Life

Asia Express, ediția din 3 octombrie. Mihai Petre, reacție necontrolată. A țipat la soția sa

Aventura continuă la Asia Express Drumul Împăraților. În ediția 10 a sezonului 4, Mihai Petre a avut o reacție necontrolată care i-a surprins pe concurenți.
03.10.2021 | 22:44
Asia Express editia din 3 octombrie Mihai Petre reactie necontrolata A tipat la sotia sa
ADVERTISEMENT

Cele opt echipe care au rămas în concurs au avut probe destul de dificile în ediția 10 a sezonului 4 Asia Express. Cursa pentru imunitate nu a fost deloc ușoară pe un traseu lung de aproape 300 de kilometri.

Presiunea și-a pus clar amprenta pe concurenți, iar spre surprinderea tuturor, Mihai Petre s-a enervat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Acesta nu s-a mai abținut și a țipat destul de tare la soția sa, Elwira. Amuleta pusă în joc a fost câștigată de surorile Buble.

Asia Express, ediția din 3 octombrie. Mihai Petre, reacție necontrolată

Cele opt echipe au plecat la drum din Kușadasi, după ce au fost anunțați că vor porni într-o nouă cursă de amuletă.

ADVERTISEMENT

“Vom avea mai mulți kilometri de parcurs. Sper că în cele două etape ați învățat cum se face autostopul și că veți avea succes”, le-a transmis Irina Fodor.

Concurenții au fost obligați să facă din nou autostopul, ceea ce pentru unii a devenit o adevărată problemă. Între Mihai Petre și soția sa discuțiile au început încă de dimineață. Cei doi concurenți au fost destul de tensionați, mai ales pentru că își doreau să ia amuleta pusă în joc.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira au încercat să termine cât mai repede proba cu țiparii, dar și-au dat seama că alte echipe le-au luat-o înainte. De aici au început și problemele.

“Am ajuns târziu”, a spus Mihai Petre.

De aici și până la ceea ce a urmat a mai fost doar un pas. Vedeta și soția sa au așteptat minute bune pentru a putea prinde o mașină care să-i ducă la destinație. O neînțelegere cu șoferul unei mașini l-a făcut pe Mihai Petre să-și piardă cumpătul și să țipe extrem de tare la soția sa.

ADVERTISEMENT

“Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?”, i-a strigat acesta Elwirei.

Ceilalți concurenți au rămas surprinși.

“Mamă, cum țipă la ea, nu cred! A înnebunit!”, a mărturisit Connect-R, după ce l-a auzit pe Mihai Petre.

Amuleta a fost câștigată de surorile Buble

Lidia și Estera Buble au reușit să termine primele probele și să câștige amuleta pusă în joc.

“Scapi de un stres când vezi că ești doar tu în cursă”, au spus surorile când au plecat în cursă.

Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost echipele care au luptat duminică pentru amuletă.

“Ne ofticăm că nu reușim să luam amuletele astea, dar nu e timpul pierdut. Asta este! Slavă Domnului că nu a fost Mihai Petre la a doua amuletă”, au spus Connect-R și Shift.

ADVERTISEMENT