Life

Asia Express, ediția din 4 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat imunitatea de pe Drumul Împăraților

Asia Express 4 vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori și cu o răsturnare de situație neașteptată pentru echipele rămase în concursul de la Antena 1.
04.10.2021 | 22:04
Asia Express editia din 4 octombrie 2021 Ce echipa a castigat imunitatea de pe Drumul Imparatilor
ADVERTISEMENT

Ediția de luni, 4 octombrie 2021, scoate la iveală echipa care a reușit să câștige imunitatea. Este vorba de doi concurenți care până în prezent s-au clasat mai mult pe ultimele locuri.

Lupta pentru imunitatea de pe Drumul Împăraților a fost una strânsă pentru toată lumea, însă numai o echipă a avut șansa să primească vestea cea mare de la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Cei care s-au clasat pe primul loc au fost Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, asta după ce au ajuns primii la prezentatoarea de la Antena 1, dar nu înainte de a avea parte de momente mai puțin plăcute.

Asia Express, surpriză uriașă. Cine a câștigat imunitatea de pe Drumul Împăraților

Cei doi tineri, care sunt prieteni de 15 ani, au fost de punctul de a merge pe drumuri separate la Asia Express 4 după ce s-au certat din cauza stresului acumulat până acum.

ADVERTISEMENT

Cuza și Emi au fost la un pas să renunțe la emisiunea de pe Drumul Împăraților și fiecare să pornească pe calea sa, dar în cele din urmă au revenit la gânduri mai bune, dovadă că s-au clasat pe primul loc.

Din fericire, echipa formată din cei doi cântăreți nu va fi eliminată și nici nu va participa la Cursa pentru Ultima Șansă. În plus, beneficiază de multe alte avantaje.

ADVERTISEMENT

Concurenții au un loc asigurat la hotel, o odihnă mult așteptată, o mașină care să-i ducă la locație, dar și bani pentru distracție și o masă copioasă.

Cuza și Emi, de la ultimele locuri pe primul loc la Asia Express 4

Norocul și imprevizibilul sunt două dintre cuvintele cheie care descriu din plin show-ul de la Antena 1, lucru care se poate observa cu ochiul liber de fiecare dată când participanții au de îndeplinit o misiune.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu sunt deloc ușoare pentru cele 8 echipe rămase în competiția Asia Express 4, unde trebuie să dea totul pentru a fi mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu demonstrează din plin că ambiția și perseverența sunt de mare ajutor. Ei au reușit să se claseze pe primul loc, după ce în edițiile anterioare nu au reușit mare lucru.

Asia Express 4 continuă în Turcia, Iordania și Israel, probele pentru echipele rămase în concurs fiind din ce în ce mai dificil de dus la capăt.

ADVERTISEMENT