Life

Cel mai emoționant moment de la Asia Express. Cei mai mulți concurenți, cu ochii în lacrimi. Nici Irina Fodor nu s-a putut abține

Momente extrem de emoționante la Asia Express. Concurenții au fost nevoiți să stea departe unii de ceilalți două zile și s-au bucurat enorm când s-au reîntâlnit.
15.11.2021 | 07:48
Cel mai emotionant moment de la Asia Express Cei mai multi concurenti cu ochii in lacrimi Nici Irina Fodor nu sa putut abtine
ADVERTISEMENT

Concurenții au avut cele mai dificile misiuni în Iordania.

Și asta pentru că regulamentul  a fost schimbat și timp de două zile echipele au fost despărțite.

Cel mai emoționant moment a fost cel al regăsirii. Cei mai mulți dintre concurenți nu și-au putut stăpâni lacrimile.

ADVERTISEMENT

Cel mai emoționant moment de la Asia Express. Cei mai mulți concurenți, cu ochii în lacrimi

Competiția a devenit din ce în ce mai dură. Probele din ultimele două zile le-au dat mari bătăi de cap concurenților, pentru că echipele au fost despărțite, iar presiunea a fost mult mai mare.

Eliza Natanticu, Cuza, Adriana Trandafir, Elwira Petre și Estera au rămas lângă Irina Fodor. Aceștia au avut de îndeplinit diferite sarcini, iar rezultatele lor au influențat decisiv parcursul partenerilor lor în cursă.

ADVERTISEMENT

Ceilalți concurenți au pornit singuri pe traseu și totul a fost mult mai complicat fiind nevoiți să facă singuri autostopul, să caute cazare și să ducă la bun sfârșit diferite misiuni.

Cel mai emoționant moment al ediției 34 din sezonul 4 Asia Express a fost cel al revederii. După două zile foarte dificile, echipele s-au reîntregit. Unii concurenți nu și-au putut stăpâni lacrimile. Surorile Buble s-au îmbrățișat minute în șir, la fel și Emi și Cuza.

ADVERTISEMENT

Elwira a început să plângă în momentul în care și-a revăzut soțul și i-a sărit în brațe. Aceasta a declarat că proba a fost foarte dificilă, pentru că de ani de zile ea se bazează mereu pe Mihai.

“Am fost tristă două zile, n-am avut energie să fac absolut nimic și mă gândeam numai la el. Eu l-am cunoscut când eram copil. E cel care are grijă de mine în fiecare zi, cel care mă trezește, cel care mă ține de mână la fiecare trecere de pietoni. Nu cred că sunt cuvinte care pot exprima ce înseamnă Mihai pentru mine”, a spus Elwira la Antena 1.  

ADVERTISEMENT

“De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, a spus și Mihai Petre.

De asemenea și Adriana Trandafir a fost foarte emoționată. A început să plângă în momentul în care și-a revăzut fiica.

Irina Fodor, cu ochii în lacrimi

Momentul special dintre Mihai Petre și Elwira a emoționant-o pe prezentatoare. Aceasta a fost foarte impresionată și nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut cât de mult se iubesc cei doi.

ADVERTISEMENT