Life

Asia Express se și refuză! Gina Pistol pune în dificultate producătorii sezonului 5. Ce vedete au spus “pas” ofertei Antenei 1

Pregătirile pentru sezonul 5 al show-ului Asia Express sunt pe ultima sută de metri. Lista vedetelor este stabilită, chiar dacă, în ultima clipă, câteva staruri au refuzat să participe în emisiunea de la Antena 1.
02.05.2022 | 19:25
Asia Express se si refuza Gina Pistol pune in dificultate producatorii sezonului 5 Ce vedete au spus pas ofertei Antenei 1
Curând vor începe filmările pentru sezonul 5 de Asia Express / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Informații de ultim moment despre Asia Express, sezonul 5.  FANATIK a aflat în exclusivitate cine va merge în cel mai nou sezon al emisiunii de la Antena 1, dar și ce vedete au decis să spună ”pas” provocării care le-ar fi purtat, timp de două- trei luni, pe meleaguri îndepărtate.

Iulia Albu și Sore au refuzat Asia Express! Gina Pistol, indecisă

Aventura celui de-al cincilea sezon al Asia Express a fost refuzată, conform informațiilor obținute de FANATIK, de două dintre vedetele cu greutate în ”economia” show-ului. Motivele, în cazul criticului vestimentar Iulia Albu și în cel al cântăreței Sore, au fost aceleași: copiii.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, nu, nu plec! Nu pot să plec de lângă Erin pentru două luni, e puțin cam mult. Am luat în considerare, ne-am dorit, dar a cântărit mai mult decizia de a sta lângă ea. Nu știu, să mai crească… Până pe la 20 de ani (râde, n. red.).

Sunt momente în care trebuie să pui în balanță oportunitățile din carieră și familia, iar eu aleg familia întotdeauna”, ne-a spus, în exclusivitate, cântăreața Sore.

ADVERTISEMENT

O motivare asemănătoare a avut și Iulia Albu în fața producătorilor emisiunii de la Antena 1. Conform informațiilor obținute de FANATIK, criticul vestimentar a refuzat să stea departe de fiica ei și a lui Mihai Albu, Mikaela, chiar dacă, în prima fază, ar fi acceptat să facă parte din proiect.

Creșterea copiilor nu le-a împiedicat însă pe alte vedete cu greutate din showbiz-ul românesc să participe în sezonul 5 al emisiunii Asia Express. Mai exact, chiar dacă sunt mame singure, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat încântate să plece în aventură, cele două fiind, până acum, primul cuplu de vedete feminine confirmat.

ADVERTISEMENT

Stilistul Ovidiu Buta, noul nume de pe lista Asia Express

Dacă Iulia Albu și Sore au refuzat, punând în balanță creșterea copiilor, Ovidiu Buta, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din România, nu a avut de ce să respingă oportunitatea. Contactat de FANATIK, Ovidiu Buta nu a dorit să comenteze informațiile cu privire la plecarea lui la Asia Express, precizând că încă așteaptă semnarea unui contract în această privință.

Cătălin Bordea și Micutzu sunt printre cei care vor lua și ei startul în show-ul Asia Express, cei doi fiind în discuții de mai mult timp, numele lor fiind propuse și în sezonul trecut al emisiunii. De altfel, Micutzu, care are deja un show la Antena 1, pare să fi acceptat într-un final să facă echipă cu colegul lui de pe scenele de stand-up, cei doi fiind, probabil, cei care vor fi responsabili cu buna dispoziție în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

În discuții, din informațiile prezente până acum în media, este și Jean Gavril, câștigătorul show-ului Dancing on Ice de la Antena 1, cântărețul fiind, acum, printre preferații producătorilor postului TV.

Cine prezintă Asia Express?

Dacă numele vedetelor care vor concura la Asia Express încep să iasă la iveală, discuția despre cine va prezenta show-ul pe micile ecrane este una cât se poate de încinsă. Contactată de FANATIK , ”titulara de drept”, Gina Pistol, a preferat să nu comenteze pe acest subiect, precizând însă că era la filmările Chefi la Cuțite.

La fel ca și în cazul Iuliei Albu sau al lui Sore, decizia Ginei Pistol este, cel mai probabil, legată de fiica ei și a lui Smiley, frumoasa vedetă TV dezvăluindu-ne că își petrece foarte mult timp alături de micuță. ”Crește, crește. Mă și minunez cât de repede crește și cum se schimbă”, ne-a spus Gina Pistol.

În cazul în care Gina Pistol va refuza să plece atât de mult timp de lângă fiica ei, producătorii de la Antena 1 au oricând la dispoziție ”soluția de avarie”, pe Irina Fodor. FANATIK a aflat că și Cuza, finalist la Asia Express: Drumul Împăraților sezon 4, ar fi implicat în noul sezon.

Când încep filmările pentru Asia Express, sezonul 5

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK,  show-ul Asia Express de la Antena 1 va începe filmările după data de 25 mai.

Unde se filmează sezonul 5 al emisiunii Asia Express

Chiar dacă numele emisiunii este legat de Asia, și în acest an producătorii au stabilit alt continent pentru filmările show-ului de la Antena 1. Mai exact, traseul noului sezon al emisiunii Asia Express va fi unul inedit: America de Sud. Concureții vor fi supuși provocărilor extreme în Mexic și Columbia. Producătorii au stabilit și data la care echipele din noul sezon vor trebui să se prezinte la aeroport, cu bagajele făcute, pentru îmbarcarea în marea aventură și, conform informațiilor FANATIK, la finalul lunii mai ar urma să înceapă filmările pentru Asia Express sezon 5.

Ce reguli sunt la Asia Express?

Show-ul Asia Express se desfășoară după o serie de reguli stricte. Concurenții, în echipe de câte doi, trebuie să supraviețuiască cu o sumă minimă de bani – un euro pe zi în valuta locală – în fiecare zi. Show-ul în sine este împărțit în mai multe etape, vedetele fiind nevoite să călătorească, fără să se folosească de bani, dintr-un punct într-altul al traseului.

Fiecare etapă aduce, după sine, o serie de întreceri între concurenți, iar echipele se vor înfrunta în diverse probe pentru câte un premiu intermediar de 1.000 de euro și avantaje în continuarea cursei. Finalul fiecărei etape aduce după sine, pentru câștigători, imunitatea în fața eliminării și un premiu suplimentar de 1.000 de euro. Finala emisiunii aduce câștigătorului un premiu în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: