Life

Tensiunile ating cote înalte la Asia Express. Mihai Petre și Elwira, la capătul puterilor. Foto

Etapa finală din Israel duce competiția Asia Express – Drumul Împăraţilor la un alt nivel. Diseară, misiunile iscă tensiuni între parteneri și, pentru prima dată, Elwira Petre recunoaște că e la capătul puterilor.
17.11.2021 | 15:42
Tensiunile ating cote inalte la Asia Express Mihai Petre si Elwira la capatul puterilor Foto
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express vor fi nevoiți să treacă prin foarte multe provocări în ediția care va fi difuzată în această seară începând cu ora 20:30 pe Antena 1, iar tensiunile ating cote înalte. Echipele rămase în concurs se vor lupta pentru a obține amuleta ce îi va ține cât mai departe de eliminare. Competiția, însă, nu va fi deloc una ușoară.

Tensiunile ating cote înalte la Asia Express – Drumul Împăraților

Echipele formate din Elwira și Mihai Petre, Cuza și Emi, Lidia și sora sa și Eliza și Cosmin Natanticu vor face tot posibilul pentru a ajunge în timp util la Irina Fodor. Aceasta le-a pregătit concurenților noi surprize care îi vor face pe aceștia să rămână nedumeriți.

ADVERTISEMENT

Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic. De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, va declara Mihai Petre în ediția din această seară.

Echipa lui Cuza se va confrunta cu o problemă uriașă

Provocarea din această seara îi va enerva foarte tare pe unii dintre concurenți, deoarece vor fi nevoiți să parcurgă un drum pietruit de țară pe bicicletă. Partenerul lui Cuza este singurul care nu a învățat niciodată să meargă cu bicicleta, tocmai de aceea echipa lor va avea parte de mult ghinion.

ADVERTISEMENT

Eu nu știu să merg pe bicicletă! Nu am ce să fac! Nu mai puteam de nervi”, va spune Emi tensionat.

Elwira și Mihai Petre vor trece prin momente tensionate în această seară

Printre activitățile pe care vedetele de la Asia Express le vor avea de făcut se numără și împăturitul hainelor. Rămâne de văzut care este scopul din spatele acestei probe și cum îi va ajuta această experiență pe concurenți să depășească provocarea pe care Irina Fodor le-a dat-o.

ADVERTISEMENT

Greutățile pe care le vor întâmpina concurenții de la Asia Express, în ediția din această seară, îi va face să treacă printr-o multitudine de stări. Drumul Împăraților va fi unul pavat cu agonie și extaz, mai ales pentru echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Cei doi vor ajunge la capătul puterilor.

Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, va spune Elwira.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care a fost realul motiv pentru care cei doi soți au ajuns în acest punct. Aceștia au susținut, în urmă cu câteva zile, într-un interviu că niciodată nu au dorit să renunțe pe tot parcursul concursului, însă iată că oboseala și stresul și-au spus cuvântul.

Finala Asia Express va fi difuzată în curând la televizor

Seara trecută a fost difuzată prima ediție a emisiunii din Israel. Telespectatorii au putut să vadă cum Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Lidia și Estera, Cosmin și Eliza au avut de îndeplinit misiuni ce s-au aflat în strânsă legătură cu momente importante din Biblie.

Marea finală a emisiunii Asia Express Drumul Împăraților va fi difuzată pe data de 28 noiembrie, de la ora 20:00. Telespectatorii sunt așteptați în număr cât mai mare să își urmărească preferații în lupta pentru marele premiu. Cele patru echipe sunt la un pas de a obține marele premiu pus în joc în valoare de 30.000 de euro, însă, mai au de înfruntat câteva obstacole până atunci.

ADVERTISEMENT