Life

Asia Express sezonul 4 Live Video. Ce pățesc concurenții în primul episod din Drumul Împăraților

Emisiunea Asia Express 4 revine pe micile ecrane în seara zilei de sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 20:00, la Antena 1, după o pauză destul de lungă.
18.09.2021 | 17:19
Asia Express sezonul 4 Live Video Ce patesc concurentii in primul episod din Drumul Imparatilor
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Irina Fodor anunță un sezon incendiar, plin de adrenalină, situații limită și neprevăzut. Show-ul are o premieră maraton și se difuzează în perioada 18 – 22 septembrie 2021.

În primul episod al sezonului actual de pe Drumul Împăraților cele 9 echipe au ajuns în Turcia. Concurenții de la Antena 1 își testează limitele, dar și prietenia, lucru de preț pentru ei.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la Asia Express 4 dau totul încă din prima ediție, asta pentru că fiecare își dorește să ajungă departe și să pună mâna pe premiul cel mare de 30.000 de euro.

Asia Express 4, Live Video. Ce se întâmplă pe 18 septembrie 2021, de la ora 20:00

Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco, una dintre echipele de la Asia Express 4, nu reușește să se adapteze condițiilor. Frumoasa brunetă nu poate mânca sau bea aproape nimic din ce găsește în Turcia.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să beau orice”, spune Patrizia, în timp ce băiatul ei îi amintește că este într-o competiție, nu pe Champs-Élysées, celebrul bulevard din Paris, Franța.

„Mănâncă și tu mai repede”, mai adaugă Francesco, în prima ediție a emisiunii Asia Express 4, de la Antena 1, care se difuzează de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Nici pentru echipa formată din Alexandra Ungureanu și mama sa lucrurile nu stau prea bine. Cântăreața continuă să meargă mai departe, însă cea care a născut-o nu mai poate înainta.

„Dragă, hai să ne vedem în mașină și discutăm în mașină. Stop, nu mai vreau să mai merg nicăieri”, spune mama Alexandrei Ungureanu.

ADVERTISEMENT

„Mamă nu mă ajuți deloc”, adaugă la rândul ei câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Irina Fodor, detalii despre Asia Express 4, Drumul Împăraților

Drumul Împăraților are cinci ediții, în timp ce premiera are loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 20:00. Emisiunea Asia Express 4 se va difuza și duminică, dar și de luni până miercuri, de la ora 20:30. Poți să vezi emisiunea live video aici.

„O să fie un marator năucitor, cum de altfel a fost tot proiectul, aceasta este cuvântul care-mi vine în minte când vorbesc de Asia Express. Tot amalgamul ăla de emoții, de sentimente, de trăiri, cursa… 

Totul te face să trăiești la următorul nivel, iar felul în care vezi concurenții după 2 luni de stat în această cursă este uimitor. Asia Express pur și simplu te întoarce pe dos. 

Am plâns în proiectul ăsta cât nu am plâns în toată viața mea, de mila lor, de dorul pe care ni-l împărtășeam de fiecare dată când ne întâlneam”, a declarat Irina Fodor în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Condițiile dure, lipsa cazării și banii foarte puțini, un singur euro pe zi, fac lucrurile complicate pentru cei 18 concurenți, lucru care se va observa încă din prima ediție.

ADVERTISEMENT