News

Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil. Martorii scenei, în lacrimi

23.05.2020 | 18:59
Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil. Martorii scenei, în lacrimi
El este asistentul SMURD chemat să își salveze propriul fiu. Reacția bărbatului când află că va avea parte de misiunea vieții sale. Sursa foto: Colaj lugojinfo.ro / MAI
ADVERTISEMENT

Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil. Aceasta este povestea dramatică a zilei. Cazul cu adevărat uluitor s-a petrecut în județul Timiș, acolo unde bărbatul a participat la salvarea copilului său, în vârstă de 4 ani, rănit într-un accident de mașină.

Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil

Toți cei prezenți la fața locului au început să plângă atunci când au înțeles ce se întâmplă. La primă oră a zilei, serviciile de urgență au fost anunțate că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină.

ADVERTISEMENT

Nu a mai durat mult și echipaje de poliție și ambulanțe au ajuns la fața locului. Personalul medical a acordat primul ajutor, dar medicii au spus că e nevoie ca băiețelul să fie transportat de urgență la spital.

Martorii scenei, în lacrimi

Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

La puține momente după aterizarea aparatului de zbor, localnicii spun că au asistat la o scenă care i-a lăsat pe toți în lacrimi.

Culmea, unul dintre salvatorii care au venit cu elicopterul, era chiar tatăl micuțului, angajat la SMURD. Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara.

Din fericire, primele examene medicale indică faptul că micuțul se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

De remarcat că băiatul se afla în vacanță la bunici în momentul accidentului. Acesta a fost lovit de o mașină după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să se asigure.

Autoturismul circula regulamentar, au anunțat polițiștii. Șoferul a oprit de urgență și a sunat la 112 anunțând incidentul în care a fost implicat.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri