Fotbal intern

Asistență dezolantă la FCSB – Astra Giurgiu!? Câte bilete s-au vândut pentru meciul de pe Arena Națională

26.04.2019 | 18:29
Asistenta dezolanta la FCSB  Astra Giurgiu Cate bilete sau vandut pentru meciul de pe Arena Nationala
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Astra Giurgiu are loc în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, duminică, 28 aprilie , de la ora 21.00, pe Arena Națională, iar la partida care va avea loc în ziua de Paști va fi o asistență dezolantă, toate acestea dacă ținem cont de numărul de bilete vândute până joi seara.

Asistență dezolantă la FCSB – Astra Giurgiu!?

Până ieri, organizatorii au reușit să vândă sub 100 de bilete la meciul dintre FCSB și Astra Giurgiu, deși au trecut 20 de zile din momentul în care vicecampioana României a scos la vânzare tichetele pentru meciul din ziua de Paști. Cele aproximativ 100 de bilete au fost cumpărate online, iar la casele de bilete de la Arena Națională bătea vântul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Mihai Teja nu vor avea parte de o susținere numeroasă la partida cu Astra Giurgiu, toate acestea deoarece televiziunile au decis ca vicecampioana României să joace duminică, în ziua de Paști, dar și la ora 21.00. Suporterii FCSB-ului vor avea ocazia să își achiziționeze tichete și de la casele Arenei Naționale, sâmbătă, de la ora 11.00 – 19.00, iar duminică de la ora 14.00 până la 21.00.

Jucătorii FCSB-ului se bucură după o victorie

Cel mai ieftin bilet costă 10 lei

Suporterii echipei pregătite de Mihai Teja nu s-au înghesuit să își achiziționeze tichete la meciul pe care FCSB îl va disputa contra celor de la Astra Giurgiu, deși cel mai ieftin bilet costă 10 lei la peluză. În rest, prețurile variază între 35 și 60 de lei la tribuna a 2-a și 50, 70 șo 100 la tribuna 1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul formației roș-albastre, știe și care este motivul pentru care suporterii nu mai doresc să meargă la meciurile jucate de FCSB în play-off-ul Ligii 1 Betano. “Nu vedeți că nu mai vin la meciuri? Nu mai au încredere în echipă… Asta nu e echipă”, declara latifundiarul din Pipiera.

Tags: