Fotbal intern

Asistenţă redusă la CFR – FCSB! 6 000 de bilete s-au vândut pentru derby-ul din Gruia

16.09.2018 | 13:20
Asistenta redusa la CFR  FCSB 6 000 de bilete sau vandut pentru derbyul din Gruia

Derby-ul din Gruia nu va avea parte și de tribune pline, asistenţă anunțată fiind una redusă pentru un meci de calibrul CFR – FCSB! Principala cauză este reprezentată, fără doar și poate, de traseul nu tocmai fericit al ardelenilor care au fost eliminați și din Europa de modesta Dudelange. Deși formația se afla înainte de startul rundei cu numărul 8 din Liga 1 Betano pe locul 2 în clasament și cu șanse să urce pe prima treaptă dacă o învinge pe FCSB, oamenii nu mai sunt deloc atrași de promisiunile echipei.

Culmea este că pentru meciul cu FCSB prețurile biletelor nu au fost deloc piperate. Astfel, un bilet la tribuna I a costat numai 25 de lei, 35 de lei la tribuna a doua și între 80 sau 100 de lei pentru tribuna oficială. Cu mai puțin de 24 de ore înainte de startul jocului, conducerea CFR-ului anunța că a reușit să vândă doar șase mii de tichete. Cu toate acestea, șefii campioanei sperau ca până la ora 21.00, numărul celor care vor dori să vadă live meciul să se dubleze, aici fiind însă incluși și cei 2600 de oameni care și-au cumpărat încă de la începutul sezonului abonamente.

Asistenţă redusă la CFR - FCSB! Fotbalistii stelisti saluta galeria dupa meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Conducerea CFR-ului spera să aducă la stadion 12 mii de spectatori pentru jocul cu echipa lui Nicolae Dică

Asistenţă redusă la CFR – FCSB!

De remarcat că în septembrie 2017 și martie 2018, date la care au avut loc ultimele două partide în Gruia între cele două combatante, biletele au fost vândute în totalitate cu două zile înainte de ora debutului de meci. Faptul că ambele echipe și-au luat deja  la revedere de la competițiile europene a contribuit din plin însă la dorința fanilor de a merge la stadion. CFR Cluj, favorita gazdelor  și-a dezamăgit suporterii după o prestație slabă în Europa. Ardelenii au jucat cu Malmo FF în turul 2 preliminar al Champions League, dar suedezii i-au eliminat pe jucătorii lui Antonio Conceicao. În turul 3 al Europa League, ceferiștii au evoluat cu Alashkert FC, iar în play-off cu F91 Dudelange. Luxemburghezii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, iar pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” au câştigat cu 3-2.

Asistenţă redusă la CFR - FCSB! Valeriu Argaseala,Gigi Becali si Ionut Lutu in tribuna la meciul de fotbal duntre FCSB si FC Botosani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali și Valeriu Argăseală s-ar putea uita la un CFR – FCSB cu foarte puțini spectatori în tribună

Nu e mai bine nici pentru FCSB din acest punct de vedere. În ciuda anunțurilor pompoase făcute de patronul Gigi Becali echipa a sfârșit și ea pe lângă Europa, deși la tragerea la sorți pentru ei părea în primă fază ușoară. Roș albaștrii au jucat cu Rudar Velenje în turul 2 preliminar al Europa League, în turul 3 au întâlnit Hajduk Split, iar în play-off s-au duelat cu Rapid Viena.  Austriecii au câştigat cu 3-1 pe propriul teren, iar “roş-albaştrii” s-au impus la Bucureşti, pe “Arena Naţională”, cu 2-1, dar rezultatul de acasă nu le-a garantat calificarea în grupele Europa League. Din contră, n-a ieșit deloc așa cum anunța latifundiarul din Pipera încă de la finalul primei manșe disputată la Viena! Atunci Gigi Becali nu a stat o clipă pe gânduri și a precizat că în returul de la București echipa lui își va spulbera adversara. FCSB a învins până la urmă, dar nu a convins și a rămas acum să lupte numai în competiția internă.

CFR Cluj – FCSB, meci din etapa a 8-a a Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, va avea loc duminică, 16 august, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.