Proiectul fanilor care vor să preia Dinamo prinde contur! Asociaţia a obţinut statutul şi anunţă că are de partea sa “doi mari dinamovişti”

Filon Stan   
in Dinamo
03/04/2018, 17:25
Proiectul fanilor care vor să preia Dinamo prinde contur! Asociaţia a obţinut statutul şi anunţă că are de partea sa “doi mari dinamovişti”

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a obţinut drept de organizare, aşadar cheamă toţi fanii lui Dinamo să se alăture asociaţiei şi să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă! 

“Avem ADPD! Avem un statut. Acesta este reflexia a tot ceea ce s-a povestit despre asociaţia asta care propune oricărui dinamovist să se implice, să participe hiperactiv la istoria ce va să urmeze a clubului nostru. Ştii, cititorule, Câine, la ce mă gândeam? Că a povesti e până la urmă un act efemer, gratuit şi nedrept. Mereu am simţit nevoia că înainte de finalul oricărei poveşti, autorul să iasă din coaja lui şi să-mi spună, aşa sincer:„ auzi mă? mai ai de citit vreo 10 pagini. Înainte de a fi surprins sau nu de final, înainte de a închide cartea asta, vreau să ştii că nu mi-e indiferentă deziluzia că ai ajuns la capăt… “.

Adrian Năstase se implică şi el la Dinamo

Ei bine, în cazul nostru, povestea abia începe, şi cel mai important, că este fără sfârşit! Va fi idealul care va genera povetea vieţii fiecărui iubitor de Dinamo, membru, participant, erou, poveste de lăsat moştenire urmaşilor noştri”, a scris Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, pe Facebook. Unul dintre marii dinamovişti anunţaţi de cei de la ADPD este probabil Cornel Dinu, cel care a anunţat în urmă cu câteva zile că are un proiect în care vrea să-i atragă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu. Mai mult, Adrian Năstase, fost premier al României, şi-a anunţat şi el sprijinul pentru proiect.

Închide ×