Fotbal intern

Asociaţia “Dinamovişti pentru Dinamo” vrea să cumpere clubul de la Negoiță. “Suntem în negocieri avansate pentru preluarea întregului pachet de acțiuni!”

29.10.2019 | 18:48
Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo vrea sa cumpere clubul de la Negoita Suntem in negocieri avansate pentru preluarea intregului pachet de actiuni
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a anunțat că este dispus să vândă clubul din Ștefan cel Mare cu 1 leu, iar asociația “Dinamoviști pentru Dinamo” a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care dezvăluie că negocierile cu afaceristul pentru preluarea întregului pachet de acțiuni sunt avansate.

Asociaţia “Dinamovişti pentru Dinamo” vrea să cumpere clubul de la Negoiță

“Niciun drum presărat cu flori nu duce la glorie. Am simțit asta pe propria piele, cu fiecare ocară, cu fiecare mesaj negativ, cu fiecare aroganță primită de la cotestatari. Toate lucrurile astea nu au făcut altceva decât să ne întărească și mai tare dorința de a duce la bun sfârșit visul cu care am pornit la drum, în această anevoioasă luptă de a reda echipa noastră de suflet, suporterilor. Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că reprezentanții ‘Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo’ se află în negocieri foarte avansate cu Ionuț Negoiță pentru preluarea ÎNTREGULUI PACHET DE ACȚIUNI DE LA DINAMO!

ADVERTISEMENT

Este foarte posibil ca în următoarele zile să se semneze contractul de cesionare a acțiunilor, motiv pentru care vrem să facem un apel la UNITATE între suporterii dinamoviști. Soarta echipei pe care o iubim, pentru care respirăm, va depinde doar de implicarea financiară a tuturor celor care au DINAMO în ADN. Vom reveni cu amănunte în zilele următoare, în funcție de evoluția negocierilor.
Totul pentru Dinamo!”, apare pe pagina de Facebook a celor din asociația “Dinamoviști pentru Dinamo”.

Cum poți să devi membru al asociației “Dinamoviști pentru Dinamo”

Asociația “Dinamoviști pentru Dinamo” a fost formată pe 22 ianuarie 2018. Mai mult, cotizația celor care fac parte din această asociație a fost stabilită pe mai multe praguri: copiii până la 12 ani plătesc 100 RON/anual, tinerii până în 18 ani vor plătit 150 RON/anual, la fel și cei care depășesc 65 de ani. Persoanele cu dizabilități vor achita o sumă de 100 de RON/anual. De partea cealaltă, persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 65  ani vor plăti 400 RON/anual.

ADVERTISEMENT

Iată cine sunt cei 10 membri fondatori ai asociației “Dinamoviști pentru Dinamo”:

  1. Cornel Dinu
  2. Răzvan Oprea
  3. Ioannis Modan
  4. Emil Udeanu
  5. Ștefan Demici
  6. Bogdan Pancu
  7. Mihnea Ionescu
  8. Adrian Lungu
  9. Cosmin Csendar
  10. Robert Bălăceanu