Life
notix pixel id

Aspirina din Las Fierbinți, bătută cu bâta. Drama neștiută a Mirelei Oprișor

Mirela Oprișor, actrița care o interpretează pe Aspirina în serialul Las Fierbinți, de la Pro TV, a trecut prin chinuri groaznice în perioada regimului comunist.
29.11.2021 | 12:18
Aspirina din Las Fierbinți, bătută cu bâta. Drama neștiută a Mirelei Oprișor
Aspirina din Las Fierbinți, momente dureroase. Prin ce a trecut Mirela Oprișor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost o „rebelă” de mică. A văzut multe lucruri urâte de-a lungul anilor, având o dramă pe care o cunosc foarte puțini oameni și pe care a ascuns-o inclusiv de părinți.

Cunoscuta actriță s-a înscris în Partidul Național Țărănesc, care din păcate, i-a adus foarte multe necazuri. Așa a artista ajuns să fie bătută cu bâta.

Aspirina din Las Fierbinți a trăit pe propria piele Revoluția din decembrie 1989 și efectele pe care le-a avut aceasta mai târziu. La numai 19 ani Mirela Oprișor trecea printr-un calvar.

ADVERTISEMENT

Aspirina din Las Fierbinți, momente dureroase. Prin ce a trecut Mirela Oprișor

„Am trăit lucrurile astea, eu chiar am fost la Revoluţie. Am luat şi bătaie cu bâta de la FSN-işti. Eram mai mare atunci. Mă înscrisesem în PNŢ, eram mai mulţi tineri şi ne întâlneam într-un local.

Într-o seară, ne-au aşteptat nişte FSN-işti care ne-au bătut cu bâta şi ne-au lăsat acolo. Părinţii mei nici acum nu ştiu, am fost vânătă două săptămâni, dar m-am ascuns de ei. 

ADVERTISEMENT

A fost o emulaţie cu tineri, «hai să facem, hai să schimbăm ceva». Era un val, visam să schimbăm lucrurile şi credeam că asta înseamnă, să intrăm într-un partid.

Eu am renunţat la idee, chiar după ce am luat bătaie, cred că atunci nu aveam mai mult de 19 ani şi mi-a fost frică. Cred că cel mai tare m-a marcat interviul lui Ţuţea. Mi-a împrumutat un coleg caseta cu Ţuţea.

ADVERTISEMENT

Nici nu ştiam cine e Ţuţea, cine ştia cine e Ţuţea? Atunci am zis: eu trebuie să fiu altcineva, trebuie să fac altceva. Nu o să uit niciodată imaginile alea, acel interviu care mie mi-a schimbat efectiv destinul.

Nu pot să-ţi explic de ce, cum, dar atunci mi-am dat seama că există altceva pe lumea asta, că există alţi oameni şi că ai dreptul pe lumea asta să vrei mai mult”, a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a reușit să treacă peste acele momente și s-a concentrat pe pasiunea sa, actoria. S-a mutat la București printr-o conjunctură nefericită, unde s-a angajat vânzătoare la ziare, în tura de noapte.

A dat de două ori la teatru, acolo unde l-a cunoscut și pe viitorul ei soț, Mimi Brănescu, regizorul serialului „Las Fierbinți”. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 11 ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri