Life

Aspirina din Las Fierbinți, bătută cu bâta. Drama neștiută a Mirelei Oprișor

Mirela Oprișor, actrița care o interpretează pe Aspirina în serialul Las Fierbinți, de la Pro TV, a trecut prin chinuri groaznice în perioada regimului comunist.
29.11.2021 | 12:18
Aspirina din Las Fierbinti batuta cu bata Drama nestiuta a Mirelei Oprisor
Aspirina din Las Fierbinți, momente dureroase. Prin ce a trecut Mirela Oprișor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost o „rebelă” de mică. A văzut multe lucruri urâte de-a lungul anilor, având o dramă pe care o cunosc foarte puțini oameni și pe care a ascuns-o inclusiv de părinți.

Cunoscuta actriță s-a înscris în Partidul Național Țărănesc, care din păcate, i-a adus foarte multe necazuri. Așa a artista ajuns să fie bătută cu bâta.

ADVERTISEMENT

Aspirina din Las Fierbinți a trăit pe propria piele Revoluția din decembrie 1989 și efectele pe care le-a avut aceasta mai târziu. La numai 19 ani Mirela Oprișor trecea printr-un calvar.

Aspirina din Las Fierbinți, momente dureroase. Prin ce a trecut Mirela Oprișor

„Am trăit lucrurile astea, eu chiar am fost la Revoluţie. Am luat şi bătaie cu bâta de la FSN-işti. Eram mai mare atunci. Mă înscrisesem în PNŢ, eram mai mulţi tineri şi ne întâlneam într-un local.

ADVERTISEMENT

Într-o seară, ne-au aşteptat nişte FSN-işti care ne-au bătut cu bâta şi ne-au lăsat acolo. Părinţii mei nici acum nu ştiu, am fost vânătă două săptămâni, dar m-am ascuns de ei. 

A fost o emulaţie cu tineri, «hai să facem, hai să schimbăm ceva». Era un val, visam să schimbăm lucrurile şi credeam că asta înseamnă, să intrăm într-un partid.

ADVERTISEMENT

Eu am renunţat la idee, chiar după ce am luat bătaie, cred că atunci nu aveam mai mult de 19 ani şi mi-a fost frică. Cred că cel mai tare m-a marcat interviul lui Ţuţea. Mi-a împrumutat un coleg caseta cu Ţuţea.

Nici nu ştiam cine e Ţuţea, cine ştia cine e Ţuţea? Atunci am zis: eu trebuie să fiu altcineva, trebuie să fac altceva. Nu o să uit niciodată imaginile alea, acel interviu care mie mi-a schimbat efectiv destinul.

ADVERTISEMENT

Nu pot să-ţi explic de ce, cum, dar atunci mi-am dat seama că există altceva pe lumea asta, că există alţi oameni şi că ai dreptul pe lumea asta să vrei mai mult”, a declarat Mirela Oprișor pentru adevarul.ro.

Vedeta de la Pro TV a reușit să treacă peste acele momente și s-a concentrat pe pasiunea sa, actoria. S-a mutat la București printr-o conjunctură nefericită, unde s-a angajat vânzătoare la ziare, în tura de noapte.

A dat de două ori la teatru, acolo unde l-a cunoscut și pe viitorul ei soț, Mimi Brănescu, regizorul serialului „Las Fierbinți”. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 11 ani.

ADVERTISEMENT