Life

Cum a refuzat Aspirina din Las Fierbinți să o joace pe Elena Ceaușescu: ”Efectiv m-a înjurat”

Aspirina din Las Fierbinți este cunoscută pentru publicul din țara noastră, însă puțină lume știe că a primit propunerea de a o interpreta pe Elena, soția lui Nicolae Ceaușescu.
24.01.2022 | 09:09
Cum a refuzat Aspirina din Las Fierbinti sa o joace pe Elena Ceausescu Efectiv ma injurat
De ce nu a vrut Aspirina din Las Fierbinți să o interpreteze pe Elena Ceaușescu. Sursa foto: Instagram / hepta. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor a dezvăluit care a fost motivul pentru care a refuzat să joace rolul fostei doamne în stat, din perioada comunistă, deși era vorba de un producător din străinătate.

Vedeta de la Pro TV a dezvăluit experiența prin care a trecut, precizând că ar fi trebuit să joace alături de nume importante din industria cinematografică, printre care se numără Faye Dunawey.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Aspirina din Las Fierbinți ar fi jucat rolul Elenei Ceaușescu când era tânără, actrița mărturisind că nu a dorit rolul pentru că avea alt proiect în plan.

De ce nu a vrut Aspirina din Las Fierbinți să o interpreteze pe Elena Ceaușescu

„A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără.

ADVERTISEMENT

Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting.

Și le-am spus: «Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop», la Mangalia. Și producătorul a spus: «Ce este aia?».

ADVERTISEMENT

A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată”, a povestit Mirela Oprișor în cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie”, de la Pro TV.

Filmul nu a mai fost făcut în cele din urmă pentru că ar fi durat mai bine de 5 ani filmările. Totodată, producătorii și-au dat seama că bugetul este prea mare.

ADVERTISEMENT

Aspirina din Las Fierbinți, descoperită de Francis Ford Coppola

Aceasta nu este singura ocazie cu care faimoasa actriță a primit propuneri de la producători străini. Aspirina din Las Fierbinți a fost ofertată de celebrul regizor Francisc Ford Coppola.

De această dată vedeta de la Pro TV nu a mai stat pe gânduri și a răspuns afirmativ, mai ales că până în momentul respectiv nu avusese ocazia să facă film.

„Eu nu făcusem film până atunci. Regizorul Radu Muntean m-a luat, pentru «Hârtia va fi albastră», după ce a aflat că Francis Ford Coppola a descoperit o domnnișoară la Teatrul de Comedie.

Francisc Ford Coppola a fost la piesa «Chirița of Bârzoieni», în regia Iarinei Demian, unde juca Tudor Chirilă. Și a fost invitat de Tudor Chirilă și a venit cu unul dintre copiii lui. Am luat un rol mic, o asistentă, dar l-am ajutat să-și facă cadrele.

El mi-a spus: «Mirela, tu o să faci film!». Apoi, m-a chemat Radu la Hârtia va fi albastră, unde am avut trei replici, și apoi m-a chemat și la «Marți, după Crăciun», a completat Mirela Oprișor, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: