Life

Ce se întâmplă dacă bagi aspirină în mașina de spălat. Efectul este uluitor

Aspirina este nelipsită din casele românilor. Este folosită pentru tratarea multor afecțiuni, dar se poate utiliza și în gospodărie. Există un truc pe care ar trebui să-l cunoască toate gospodinele.
11.11.2021 | 23:50
Ce se intampla daca bagi aspirina in masina de spalat Efectul este uluitor
Ce se întâmplă dacă bagi aspirină în mașina de spălat. Sursă foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Aspirina este probabil cel mai cunoscut medicament. Nu există nicio casă din România în care să nu se găsească măcar câteva tablete.

Poate nu știați, dar aspirina poate avea mai multe întrebuințări practice în gospodărie.

Există însă un truc pe care orice femeie ar trebui să-l cunoască.

Ce se întâmplă dacă bagi aspirină în mașina de spălat. Efectul este uluitor

Aspirina poate fi folosită în diferite feluri în gospodărie. În cazul în care băgați mai multe tablete în mașina de spălat efectul este uluitor.

ADVERTISEMENT

Hainele încep să-și piardă din strălucire după ce au fost spălate de mai multe ori la mașina de spălat. De asemenea și materialul începe să se deterioreze.

Există un truc la care puteți să apelați dacă vreți să scăpați de această problemă care le dă femeilor mari bătăi de cap. Introduceți tablete de aspirină în mașina de spălat peste hainele pe care doriți să le curățați. Efectul se va vedea după prima spălare. Și asta pentru că, aspirina are efectul de a păstra vie culoarea, dar protejează și cele mai fine țesături.

ADVERTISEMENT

Aspirina ajută și în cazul hainelor albe. Acestea nu se vor îngălbeni după ce au fost spălate de mai multe ori și nici materialul nu va fi afectat.

Pentru a obține efectul dorit, introduceți cinci pastile de aspirină la fiecare spălare. 

Măști faciale cu aspirină

Toate femeile își doresc un ten perfect, iar multe sunt dispuse să plătească sume mari de bani pentru a se menține în formă. Existe mai multe ingrediente din care se pot face măști faciale acasă, iar efectele acestora se pot vedea aproape imediat. Un ingredient de bază este aspirina, adică acidul acetilsalicic.

ADVERTISEMENT

Aspirina intră în pori și îndepărtează toate celulele moarte. Aceasta este foarte bună și dacă doriți să scăpați de roșeața produsă de acnee.

De asemenea, aspirina poate să fie folosită și în grădină. Tratarea plantelor cu acest medicament poate reduce incidența bolilor. Toate plantele stropite vor avea o imunitate mult mai ridicată.

ADVERTISEMENT

Plantele care au fost stropite cu soluții ce conțin aspirină vor rezista mult mai bine la temperaturi foarte ridicate sau  la frig.

ADVERTISEMENT