Sport

Ăsta da cadou de Paşte! Iepuraşul i-a adus 112.000 de lei cu 12 pariuri inspirate

Un parior inspirat a jucat 12 pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou de Paşte de peste 112.000 de lei.
27.04.2022 | 19:25
Asta da cadou de Paste Iepurasul ia adus 112000 de lei cu 12 pariuri inspirate
Un parior inspirat a jucat 12 pronosticuri pe un singur bilet şi s-a ales cu un cadou de Paşte de peste 112.000 de lei.
ADVERTISEMENT

Norocul şi-l face omul cu mâna lui. Iar în cazul unui parior inspirat, chiar aşa s-a întâmplat. A ales 12 partide, desfăşurate într-un interval de 4 zile, şi a dat lovitura cu un câştig uriaş, un adevărat “big win”. A investit 300 de lei şi a luat 112.903 lei.

Biletul de 112.000 de lei de Paşte a început în Liga 1

Biletul de 112.000 lei a început cu două meciuri aproape de casă. Lupta la titlu în Liga 1, dintre CFR Cluj şi FCSB, a furnizat primele două pronosticuri pe biletul câştigător. Victoriile primelor două clasate contra lui FC Voluntari, respectiv Farului, au transformat în verde cotele de 1,78 şi 1,60.

ADVERTISEMENT

Oaspeţii s-au dovedit aliaţi şi în alte două meciuri. Valladolid s-a impus (cotă 2,00) la Mirandes, în liga secundă din Spania. Iar ultima clasată din Turcia, Malatyaspor, cedat greu, 2-3 acasă, în faţa lui Konyaspor (cotă 1,60). Şi asta în condiţiile în care gazdele au avut om eliminat în minutul 20, la 1-0 pentru adversar.

Alegeri inspirate în partide de plan secund

Fericitul câştigător nu s-a ferit nici de campionatele care nu fac parte din prim-planul fotbalului european. În liga secundă din Franţa, Auxerre a jucat sâmbătă la Caen. Pronosticul bun a fost că oaspeţii câştigă una dintre cele două reprize (cotă 1,80). Auxerre a avut 1-1 la pauză. Imediat după reluarea partidei, a rămas în 10, iar egalarea lui Caen a venit pe final de meci. Dacă ar fi insistat pe un solist, care avea o cotă mai bună, evident, ar fi pierdut biletul. Inspirat!

ADVERTISEMENT

N-a fost cazul de evitat “solistul” la următoarele alegeri. Huddersfield a bătut-o pe Barnsley cu 2-1, iar jucătorul nostru a profitat de SuperCota de la Superbet. Cota a crescut până la 1,70 şi merita inclusă pe acest bilet “verde”.

Superbet sare în ajutor cu o superofertă. Verifică lista întreagă a bonusurilor oferite de Superbet și profită de fiecare în parte.

ADVERTISEMENT
Iepuraşul i-a adus 112.000 de lei cu 12 pariuri inspirate
Iepuraşul i-a adus 112.000 de lei cu 12 pariuri inspirate

Alte două cote de 1,70 au venit de la meciuri aproape anonime. Nu sunt mulţi care ştiu echipele din Finlanda, cu atât mai mult să parieze cu încredere pe meciurile nordicilor. E drept, HIFK era ultima în clasament, dar trecuseră doar 3 etape. Pariorul a mizat pe un succes al lui Haka, succes cu 2-1 care i-a permis să urce pe locul 2. HIFK a rămas ultima în clasament.

Şi-a făcut temele şi în Elveţia 2, la Schaffhausen – Wil, mizând inspirat pe favorită, adică pe formaţia gazdă. Emoţii după un sfert de oră, când Wil a deschis scorul, dar risite rapid. După alte 4 minute era deja 2-1 pentru Schaffhause. La final, tabela a arătat 5-2, iar verificatorul de bilet înregistra o nouă bifă verde.

ADVERTISEMENT

Siguranţă, cuvântul de ordine la ultimele patru selecţii

Ultimele 4 alegeri au fost “la siguranţă”, judecând după cote. 1,33 pentru victoria lui Rangers la Motherwell, o simplă formalitate în mod normal. Echipa lui Ianis Hagi a deschis tabela cu ajutorul unui autogol, după care a rămas în 10. Balogun a văzut “roşu” în minutul 28. Lucruile s-au complicat şi mai tare când Tierney a egalat, în minutul 35. După pauză, totul a revenit la normal, iar Rangers a câştigat cu 3-1. Cota la victorie a fost de 1,33.

Poate cele mai mari emoţii le-a avut pariorul inspirat la Betis – Valencia. A mizat pe faptul că echipa din Sevilla va câştiga trofeul Cupei Regelui în Spania. Aşa s-a şi întâmplat, dar a fost nevoie de lovituri de departajare, după 1-1 în 90 şi 120 de minute. Musah de la Valencia ar merita şi el o parte din câştig, după “11 metri”-ul ratat în a patra serie. Poate o parte din Superbonusul de 30% de care a beneficiat pariorul.

Nu rata nici tu superoferta de la Superbet. Îţi creşte şansele de a da lovitura şi să ai următorul “big win”.

Ultimele două selecţii de pe biletul cu “big win” au fost şi cele mai mici cote. Jucătorul nostru avea nevoie ca gazdele să marcheze între 1 şi 3 goluri la HJK Helsinki – Inter Turku şi la Inter – AS Roma. Ambele Inter-uri şi-au făcut treaba. Turku a câştigat cu 4-1 (dar golul încasat a contat), în timp ce Milano a bătut cu 3-1. Ambele alegeri au avut 1,32, dar a fost suficient să urce cota totală de la 166 la 289.

112.902,88 lei este câștigul total care îi intră în conturi pariorului inspirat. Iar super oferta de la Superbet vine în ajutorul tuturor pariorilor pentru a obține cele mai clare “big win”.

ADVERTISEMENT
Tags: