Sport

Ăsta da început de an! A luat peste 200.000 de lei cu 11 pariuri inspirate

Un parior inspirat a jucat 11 pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou de peste 200.000 de lei.
23.01.2023 | 18:35
Asta da inceput de an A luat peste 200000 de lei cu 11 pariuri inspirate
Un parior inspirat a jucat 11 pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou de peste 200.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest câștig fabulos vine după ce la mijlocul săptămânii trecute un alt norocos a pus mâna pe aproape 20.000 de euro cu ajutorul a doar două întâlniri.

Lovitură de proporții la pariuri: câștig de peste 200.000 de lei

Norocul şi-l face omul cu mâna lui. Iar în cazul unui parior inspirat, chiar aşa s-a întâmplat. A ales 11 partide desfăşurate duminică şi a dat lovitura cu un câştig uriaş, un adevărat “big win”: peste 200.00 de lei, dintre care peste 49.000 de lei au venit și datorită bonusului generos oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

În cele 11 întâlniri alese, omul nostru a mizat pe soliști și goluri în diferite combinații, reușind să obțină la final o cotă de 344.44. Și ca să ne dăm seama că este vorba de un bilet bine calculat, miza a fost de 475 de lei. Așa s-a ajuns la un câștig de 212.694,14 lei.

A fost un bilet care i-a adus pariorului o mulțime de emoții, multe dintre pronosticurile sale venind în ultimele minute sau pe final tremurând ca nu cumva să se marcheze la un joc și astfel să piardă potul cel mare.

ADVERTISEMENT

De departe, cele mai mari emoții le-a trăit la partida Villarreal – Girona, unde a mers pe 1 solist. Deși au dominat jocul și în final au avut superioritate numerică, gazdele au ratat ocazii monumentale. În minutul 90+3 au ratat și un penalty și totul părea încheiat. Doar că în minutul 90+10 arbitrul Carlos del Cerro Grande a mai pus o dată mingea pe var și Dani Parejo a adus victoria nesperată pentru Villarreal.

Emoții i-au mai dat Borussia Dortmund și FCSB

Au urmat un meci din Turcia, trei din Olanda și unul din Serie A care au ieșit relativ fără prea mari bătăi de cap și pariorul nostru începea să spere la marele câștig, mai ales că beneficia și de bonusul pe care Superbet i l-a oferit cu mare generozitate.

ADVERTISEMENT

200.000 de lei pariuri

Dacă la întâlnirea Borussia Monchengladbach – Bayer Leverkusen pariul de ”peste 2,5” goluri era verde destul de devreme, nu același lucru se poate spune despre ”1 solist” la Borussia Dortmund – Augsburg. ”Galben-negrii” i-au dat mari emoții, deși au condus cu 1-0, 2-1 și 3-2 s-au văzut tot timpul egalați. Noroc cu reușita americanului Reyna, care a dus biletul mai departe.

A urmat ”PSFX” la derby-ul Arsenal – Manchester United, care s-a înverzit încă de la pauză, dar au existat emoții la FC Hermannstadt – FCSB, victoria obligatorie a ”roș-albaștrilor” venind destul de târziu. Biletul s-a încheiat fără palpitații, deoarece Real Madrid s-a impus clar pe terenul lui Athletic Bilbao.

ADVERTISEMENT

200.000 de lei pariuri

Cine nu riscă nu câștigă, lucru cât se poate de valabil și în cazul celui mai curajos și mai inspirat parior al începutului de an. Mâine, oricare dintre voi poate fi în locul lui. Iar pentru fiecare, Superbet acordă bonsuri deosebite care vă ajută să vă sporiți câștigurile.

ADVERTISEMENT