Sport

Asta da lovitură! A câştigat 58.000 de lei fără să parieze vreun ban din buzunarul lui

Un parior inspirat a dat lovitura vieţii. A reuşit să facă un bilet câştigător care i-a adus peste 58.000 de lei, dar nu a mizat nici măcar un ban din propriul buzunar. Totul a fost posibil datorită unui pariu gratuit.
16.08.2022 | 19:58
Asta da lovitura A castigat 58000 de lei fara sa parieze vreun ban din buzunarul lui
Asta da lovitură! A câştigat 58.000 de lei fără să parieze vreun ban din buzunarul lui. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Când inspiraţia şi norocul se întâlnesc, rezultatele pot fi surprinzătoare. Şi asta s-a întâmplat cu un parior care nu va uita niciodată ziua de 15 august 2022. O zi în care a luat mai mult de 58.000 de lei şi nici nu şi-a riscat proprii bani.

Un pariu gratuit s-a transformat într-un câştig fabulos de peste 58.000 de lei

Totul a fost posibil, pentru că fericitul parior a „prins“ un pariu gratuit la SuperSpin-ul oferit de Superbet. Adică a avut dreptul să joace un bilet, cu miză 10 lei, fără niciun risc. Pierdea biletul, nu pierdea bani, pentru că asta înseamnă pariu gratuit, nu-i aşa?

ADVERTISEMENT

Aşadar, prima parte norocoasă a fost destul de simplă. A urmat inspiraţia şi, trebuie să recunoaştem, şi o doză suficientă de noroc. Pentru că a avut 11 pronosticuri verzi pe biletul conceput. Şi niciunul dintre ele nu a avut o cotă mai mică de 1,47. Mai mult, a prins 3 „X“-uri, toate de cotă peste 3.

Din 11 meciuri selectate, nu mai puţin de 9 au fost solişti. După cum spuneam, 3 chiar remize. Pe lângă acestea, a mai „lipit“ o şansă dublă şi un GG. Pare simplu şi chiar a fost… pentru pariorul inspirat.

ADVERTISEMENT

Şi tu poţi câştiga pariuri gratuite prin SuperSpin. Dar şi multe alte surprize. Foloseşte-te de promoţiile şi bonusurile oferite Superbet şi, cine ştie?, următorul câştig fabulos poate fi chiar al tău!

Precizie de lunetist la „solişti“

Aventura la pariuri a început în SuperLiga, cu ambele partide ale zilei de luni: Voluntari – Sepsi şi Farul Constanţa – Hermannstadt. Mai întâi, a intuit corect egalul de pe stadionul „Anghel Iordănescu“, încheiat cu scorul de 0-0 (cotă 3,10). De precizat că meciul se anunţa destul de echilibrat, deşi covăsnenii aveau prima şansă conform cotelor. Riscantă a fost şi alegerea de la Constanţă, unde victoria Farului avea o cotă mai mică decât X2. Totuşi, pariorul nostru a mizat pe faptul că sibienii nu vor pierde, la cotă 2,05, şi a avut dreptate. Din nou 0-0 şi al doilea verde pe bilet.

ADVERTISEMENT

Restul biletului a fost unul european. Spania s-a dovedit şi ea darnică. De această dată, favoritele şi-au făcut treaba. Atletico Madrid a câştigat la Getafe cu 3-0, iar Betis a bătut-o, acasă, cu acelaşi scor pe Elche. Doi „solişti“ cu cote de 2,00 şi 1,47, care au ieşit fără emoţii.

A urmat Italia, cu Juventus – Sassuolo, de asemenea 3-0, şi Verona – Napoli, scor final 2-5. Torinezii aveau 1,47 pentru victorie, în timp ce napoletanii primeau cotă 2,10 la momentul plasării biletului. Alte două victorii la 3 goluri diferenţă.

ADVERTISEMENT

În Franţa, s-a jucat în Ligue 2. Quevilly a primit vizita proaspăt retrogradatei St. Etienne. Se anunţa un meci de goluri, iar inspiratul parior a ales GG-ul, singurul de pe bilet, de altfel. Din nou, nici urmă de emoţie, pentru că era 2-2 din pauză, scor menţinut până la ultimul fluier.

„X“-uri inspirate în Bulgaria şi Turcia

Cele două partide din Bulgaria au venit şi ele cu nişte cote excelente. Botev Vratsa avea 1,80 să o bată pe Spartak Varna şi s-a terminat 1-0, graţie unui gol înscris în minutul 17. Iar în derby-ul Lokomotiv-elor, între Sofia şi Plovdiv, nu s-a marcat deloc, iar „X“-ul a avut cotă 3,10.

Nu în ultimul rând, „soliştii“ din Turcia au pus cireaşa pe tort. Fenerbahce s-a impus cu set la zero pe terenul lui Kasimpaşa (6-0), şi ne întrebăm de ce avea 2,10 la victorie. E drept, a ajutat-o foarte mult eliminarea din minutul 8 din tabăra oaspeţilor. Konyaspor a ţinut-o în şah pe Istanbul Başakşehir, scor 0-0, iar remiza era cotată cu 3,40.

Per total, fericitul câştigător a avut o cotă totală de 4480,91, La aceasta, s-a adăugat şi un bonus mai mult decât generos de 30%, pentru cele 11 partide de pe bilet, iar câştigul final a ajuns la exact 58,241,87 de lei. Să nu uităm, cei 10 lei mizaţi n-au fost niciodată un pericol pentru contul jucătorului, pentru că îi câştigase la SuperSpin. Aşadar, bonusuri şi pariuri gratuite, marca Superbet. Şi tu poţi profita de ele.

ADVERTISEMENT