Sport

Asta da lovitură! A facut istorie cu un bilet de 10 lei! Cât a încasat un vâlcean pe un pariu nebun, cu 5 X-uri ieșite?!

Cupele europene au fost cu noroc pentru un jucător din Râmnicu Valcea: a ales 8 meciuri din Europa League și Conference League, pariind numai pe soliști
19.09.2021 | 13:53
Asta da lovitura A facut istorie cu un bilet de 10 lei Cat a incasat un valcean pe un pariu nebun cu 5 Xuri iesite
A dat lovitura cu un bilet de 10 lei!
ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii, v-am prezentat povestea de succes a unui parior care, weekend-ul trecut, a pus în joc banii de două pâini și acum poate să-și cumpere o fabrică!

Mijlocul de săptămâna a fost din nou bogat în oportunități de câștig, cele trei competiții UEFA debutând în faza grupelor. Cu această ocazie, SUPERBET a pregătit și o ofertă specială pentru jucătorii pasionați!

ADVERTISEMENT

Cel mai norocos a fost un jucător din Vâlcea, care a știut să profite de meciurie disputate joia și a ales pe bilet 8 meciuri, din Europa League și Conference League.

Pariorul a mers pe inspirație și a ales cea mai grea cale de a pune mâna pe bani. A ales pe bilet numai soliști, ba mai mult din cele 8 meciuri alese, a mers pe 5 egaluri!!

ADVERTISEMENT

Emoții mari la Moscova!

Pe bilet au fost 5 jocuri de la ora 19.45 și 3 de la ora 22.00. Primele dispute nu i-au dat prea mari emoții, iar vâlceanul a profitat de victoria lui Genk la Rapid Viena, după ce a observat probabil că belgienilor le-a scăzut foarte mult cota la victorie în orele premergătoare jocului. Dar tot a prins o cotă de 2.4o, mai mult decât suficientă. I-a ieșit de asemenea un alt pariu genial, Galatasaray – Lazio 1, pentru o super-cotă de 3.30!

În rest, au fost 3 X-uri destul de ușor conturate, cu emoții la Lokomotiv Moscova – Marseille, rușii egalând în minutul 89, în inferioritate numerică!

ADVERTISEMENT

Minunea de la Leicester!

Pentru sesiunea de seară, pariorul nostru a mers corect pe victoria lui Lyon la Rangers, a prins un X destul de previzibil la PSV Eindhoven – Real Sociedad, dar a avut mare noroc la Leicester – Napoli.

Englezii au controlat jocul timp de o oră, au condus cu 2-0 și zarurile părea aruncate. Napoli a avut însă o răbufnire de orgoliu și a reușit să revină și să egaleze în  minutul 89, aducându-i o mare bucurie pariorului nostru.

ADVERTISEMENT

Cu o miză infimă, 10 lei, vâlceanul s-a trezit cu o mică avere de 100.000 de lei!

Poți să-ți încerci și tu norocul și inspirația pe astfel de bilete și să profiți acum de oferta specială de la Superbet!

ADVERTISEMENT