Sport

Ăsta e primul 11 cu care Dusan Uhrin vrea să scape Dinamo de retrogradare în barajul cu U Cluj. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate primul unsprezece al lui Dinamo din meciul cu Universitatea Cluj, iar Dusan Uhrin a pregătit câteva modificări față de meciul tur.
29.05.2022 | 18:10
Asta e primul 11 cu care Dusan Uhrin vrea sa scape Dinamo de retrogradare in barajul cu U Cluj Exclusiv
Dusan Uhrin a perfectat 4 modificări față de meciul tur de baraj cu Universitatea Cluj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo își joacă soarta în meciul de baraj cu Universitatea Cluj, iar pe stadion se anunță a fi o atmosferă incendiară, deși prognoza meteo nu este una deloc favorabilă.

FANATIK a aflat cei 11 jucători care vor decide soarta lui Dinamo în Liga 1. Cum joacă Dusan Uhrin

Dusan Uhrin a pregătit câteva modificări față de partida tur, iar în ciuda gafei lui Mihai Eșanu, portarul rămâne titular și în partida retur cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

În schimb, antrenorul ceh a decis să îl arunce în luptă pe Andrei Radu pe postul de fundaș stânga, în locul lui Gabriel de Moura, care a greșit grav la primul gol marcat de ardeleni pe „Cluj Arena”.

Cum joacă Dinamo în returul barajului cu Universitatea Cluj

Eșanu – Grădinaru, Carp, Aloe, Radu, C. Matei, Pierret, Crețu, Torje, Morar, Irobiso

Din informațiile FANATIK, mijlocașul central Jonathan Rodriguez și atacantul Mirko Ivanovski au fost recuperați și vor fi pe bancă, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin Jr., 4 schimbări față de meciul tur de la Cluj

Răzvan Grădinaru a fost una dintre cele importante absențe la meciul tur, fundașul dreapta fiind suspendat după ce a fost eliminat în prelungirile meciului de la Botoșani. Astfel, revine în banda dreaptă, unde Gabriel de Moura a avut probleme mari la meciul tur.

O surpriză este apariția lui Andrei Radu pe postul de fundaș stânga, în timp ce Steliano Filip a fost lăsat doar pe bancă, deși în prima partidă a fost titular și a purtat banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Steliano Filip a fost exclus din lot și apoi reprimit de către Dusan Uhrin, însă antrenorul nu va mai miza pe el din primul minut.

Geani Crețu și-a făcut și el apariția în primul unsprezece și este jucătorul U21, în locul lui Antonio Bordușanu, care s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de o victorie cu 3-0 pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1 sau de o victorie la două goluri diferență. Dacă dinamoviștii se vor impune cu 2-0, partida va merge în prelungiri sau la loviturile de departajare.

  • 4 schimbări a făcut Dusan Uhrin în primul unsprezece față de meciul tur de la Cluj
ADVERTISEMENT