Fotbal intern

Asta e şansa României! Anglia şi Franţa nu dau doi bani pe EURO U21, înainte de meciul direct de azi

18.06.2019 | 14:49
Asta e sansa Romaniei Anglia si Franta nu dau doi bani pe EURO U21 inainte de meciul direct de azi

Şansa României este lipsa de interes de care dau dovadă jurnaliştii din Anglia şi Franţa înainte de meciul direct de la EURO 2019. Marţi se joacă primele partide din Grupa C, însă turneul final din Italia şi San Marino trezeşte puţin interes. Englezii şi francezii sunt mult mai interesaţi de Campionatul Mondial de fotbal feminin, unde ambele echipe se luptă pentru trofeu.

Anglia şi Franţa nu dau doi bani pe EURO 2019, înainte de meciul direct de azi. France Football, total dezinteres

Anglia şi Franţa nu dau doi bani pe meciul direct de azi de la EURO 2019, programat să se dispute de la ora 22:00. Cele două selecţionate se luptă pentru calificarea în semifinale, ceea ce ar însemna şi participarea la turneul final al Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020, însă acest aspect este privit cu total dezinteres.

Ultimul număr al revistei France Football a apărut marţi, în ziua meciului, dar nicio pagină a publicaţiei nu a fost dedicată Campionatul European de tineret. Mai mult decât atât, Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care se va disputat în perioada 21 iunie şi 19 iulie, a primit peste zece pagini, unde sunt prezentate toate naţionalele participante.

Anglia şi Franţa nu dau doi bani pe meciul direct de azi de la EURO 2019 (sursă foto: L'Equipe)
Anglia şi Franţa nu dau doi bani pe meciul direct de azi de la EURO 2019 (sursă foto: L’Equipe)

Ce au scris cei de la L’Equipe. Englezii, preocupaţi de transferuri

L’Equipe a dedicat Campionatului European de tineret două pagini (10 şi 11), însă prioritate a avut Campionatul Mondial de fotbal feminin, unde Franţa a învins Nigeria, scor 1-0, obţinând calificarea în optimile de finală. “După 13 ani de absenţă de la Europeanul de tineret, Franţa se întoarce şi are parte de un şoc cu Anglia”, au prefaţat jurnaliştii francezi meciul de marţi seară.

Presa din Anglia arată acelaşi dezinteres faţă de EURO 2019, englezii fiind preocupaţi de transferurile care se realizează în fotbalul european. Alte subiecte de interes pentru britanici, în ziua meciului cu Franţa, sunt viaţa luxoasă a lui Paul Pogba, negocierile dintre Lampard şi Abramovici sau calificarea echipei de fotbal feminin în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2019.

Tags: